fishhhh Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Prijatelj mi je dobio vrecu hrane sa koi sarane od 5 kg proizvodjac je neka firma iz Srbije u nazivu iste ima nesto FARM posto je vreca oguljena nevidi se nista ni ko proizvodi ni sastav ako je neko koristio bio bih mu zahvalan da nesto napise nesto o istoj ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
max90 Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 To su plivajuce peletice za hranjenje koi sarana . Nisu upotrebljive za ribolov . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishhhh Posted March 10, 2018 Author Share Posted March 10, 2018 SASTOJCI: pšenično brašno, mlevena riba, pšenične klice, pšenični gluten, spirulina, pivski kvasac, spanać, kopriva, alfalfa, biljno ulje.Sadrži kolorante dozvoljene u EU. ANALITIČKI SASTAV: sirovi proteini min. 33,7%, sirove masti min. 7,3%, sirovi pepeo max. 6,9%, vlaga max. 6,5%, sirova vlakna max. 4,2%. DODACI po kg: vitamin A 14.400 IJ, vitamin D3 1.800 IJ, vitamin E 190mg, vitamin B1 18mg, vitamin B2 18mg, vitamin C 195mg. Otprilike sve malo kvalitetnije imaju isti ili slican sastav . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko T. Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Koliko ja znam,Koi sarani od farma 3 kg pakovano,vrecica papirno plava,sa narandzastim ruckama cini mi se,ako je to,onda je to plivajuci pelet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
max90 Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Uzmi par komada pa ubaci u casu vode i proveri sam . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Plivajuci su 100%,provereno.Imam u fontani koi sarane i zlatne ribice,i to im da za hranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishhhh Posted March 11, 2018 Author Share Posted March 11, 2018 Plivajuci su 100%,provereno.Imam u fontani koi sarane i zlatne ribice,i to im da za hranu.Ma znam ja da oni plutaju kao i vecina hrane za ribice samo me zanimalo dali je neko pokusavao da samelje i da ubaci u mix naprimer u procentu od 10% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts