JaneMk Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Radi puno interesovanja postavljam ovu temu i moj nacin pripreme Prvo da vam kazem da ga koristim vec godinu dana i pokazao se kako na divljim za duge kampanje tako i na komercijale.Gotove boile su manje atrakovane i aromatizirane i idealne su za duge kampanje normalno ko to moze da si priushti.BYT je sastavljen iz tri najbolja atraktora za saranB-belachan-fermentirani raciciY-yster-po nekima skoljkaT-tigrov orah Ja stavljam u gotov miksBelacan aromu-liquidsalt end pepperamino kiseline po izborurobin redi niger Josh da dodam uvek kombiniram sa big shotom BYT,up and down BYT i pelete BYT Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 Zaboravi samo da dodam Nemojte nikako kod kuce da radite boile jer mirishe i za pare koje niste dali Link to comment Share on other sites More sharing options...
supra HR Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Y - znaci pivski kvasac.... YEAST Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 u prevodu sa engleskog jeste kvasac, tako sam i ja mislio,medjutim na forumima sa englezima ispalo je da neka vrste skoljke Link to comment Share on other sites More sharing options...
supra HR Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 onda moja greska... iako svi s kojima sam o tome razgovarao rekli su da je pivski kvasac Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 I ja mislim da je pivski kvasac jer OYSTER je skoljka Yeast je pivski kvasac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 YEAST= pivski kvasac, 100% je on u pitanju u BYT boilama!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
supra HR Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 I ja mislim da je pivski kvasac jer OYSTER je skoljka Yeast je pivski kvasac onda znaci nisam krivo cuo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 kvasac je Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 30, 2009 Author Share Posted March 30, 2009 ja samo kazem shta kazu englezi,ostaje da pitam direkno u solaru hahahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 Evo sad se vracam sa pecanja dva dana na divljoj vodi i isprobavao sam novi byt kiza zna koji.Rezultat winter jedan udarac,baka nijedan byt 7 ribe.RAdi brate fantasticnohttp://www.postimage.org/Pq1Kwuv9.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasabg Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 kod vas se jos nije otopio sneg Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 To je Vratnica jezero u mk,ispod sar planine gde se vidi sneg Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Jesu li to pripreme za Akvarijum. :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Jel moze neko da objasni sta je tacno BYT posto ima nas ovde koji i nemamo mnogo pojma 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Jane sta podrazumevas pod duga kampanja a sta pod kratka...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 pod duga kampanja podrazumevam kad se ide na divlju vodu i treba intenzivno da se hrani jedno mesto,na pr.2-3 nedelje il vishe.Kratka je za vikend il takmicenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedjakv Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Zaboravi samo da dodam Nemojte nikako kod kuce da radite boile jer mirishe i za pare koje niste dali Neznam Jane sta ima u njemu uradio sam ovaj boil al bre brate smrdiiiiiiiiiiiiiiii ko tvor :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts