rudy Posted May 25, 2018 Share Posted May 25, 2018 Da li ima neko neka iskustva sa ovim mixevima,da li je koristio neko?Cena je vrlo korektna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted May 25, 2018 Share Posted May 25, 2018 Ja mislim da se to tek sad pojavilo u prodaji...bar ja nisam vidio to pre u prodaji kod njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted May 25, 2018 Author Share Posted May 25, 2018 Znam da je novo,ali mozda neko koristio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted May 25, 2018 Share Posted May 25, 2018 Treba probati svakako....cena je smesna....uz jaja i neku osnovnu hemiju boila moze da te izadje 500-600 dinara za kilogram s tim sto od ta 3kg miksa dobijas oko 4,5kg boila na kraju tako da svakako cena je prihvatljiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted May 25, 2018 Share Posted May 25, 2018 Ako ima svega onoga sto pise na pakovanju, nema razloga da ne bude ok... E sad sto bi morala da kosta oko 5000din ta kantica od 3kg, jer samo ako je skupo onda je dobro, to je vec neka druga tema. Ja cu svakako probati, smatram da ce za slobodna pecanja zavrsavati posao... Mozda cak i za neko takmicenje, malo "preseci" mix kako bi se dobila veca kolicina i samim tim smanjila cena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted May 25, 2018 Share Posted May 25, 2018 Koliko sam ja shvatio cena je promotivna pa ce u nekom periodu biti ovako niska. 1000 din za 3kg je dzabe i svakako treba probati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exquis Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Da li je probao neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 Do sada je verovatno neko probao ovaj miks...Kakva su iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 Probao fish mix i sweet...pristojni miksevi za male pare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 Probao fish mix i sweet...pristojni miksevi za male pareKakvi su rezultati, sta si rolao od tih mixeva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 Kakvi su rezultati, sta si rolao od tih mixeva?Pravio sam jagodu u 2 verzije i p/s cini mi se u istom odnosu kao kad sam ranije pravio sa Melegovim base miksevima. Nisam nesto puno testirao ali bilo je ulova na p/s. Jagodu sam pravio za jednu divlju vodu ali tamo sam prosao bez griza ali bio sam samo 2 dana i to bez prethodnog hranjenja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savke85 Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Da li ima nekih novih iskustava sa ovim Mixevima? Sent from my Redmi 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts