Nemanja So Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 Pozdrav ljudi, ja sam Nemanja iz Sombora. Imam 28 godina, a saranskim ribolovom se bavim desetak godina. vec duze vreme pratim desavanja na forumu pa sam sad konacno odlucio da postanem i clan ????, nadam se dobrom druzenju! ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 dobro došao Nemanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 Dobro dosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 Pozdrav ljudi, ja sam Nemanja iz Sombora. Imam 28 godina, a saranskim ribolovom se bavim desetak godina. vec duze vreme pratim desavanja na forumu pa sam sad konacno odlucio da postanem i clan , nadam se dobrom druzenju! Dobro dosao Nemanja,mogao si svratiti do Conoplje da se upoznamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja So Posted May 29, 2018 Author Share Posted May 29, 2018 Upoznali smo se Gorane, dao si mi onaj tvoj cudotvorni tigrov orah ????! Pecao sam na vip mestu dok ste imali takmicenje, kad sam video kako vam je lepo i kako se ludo zabavljate morao sam podhitno da se pridruzim forumu ???????????? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 Fudbaler ti si? Nisam te poznao mora da si promenio frizuzru ili sam ja bio pijan kad smo se upoznali?!Samo moram da kazem da "CUDOTVORNI" tajger nisam ja pravio,ne znam ti ja to. Pravi ga nas drugar Srki ja samo pecam na njega hahhaha a koliko me secanje sluzi lepo si ti upecao za jednu noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja So Posted May 29, 2018 Author Share Posted May 29, 2018 Hvala svima na dobroslici kao prvo! Jeste Gorane taj sam ????, hahah mislim da nije do frizure, verovatno je ono drugo ????????????... Onda moram pohvaliti druga Srkija za tajger, ta poslednja noc je izvukla celu kampanju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 Salim se malo drug,jesmo mi popili ali secam se naravno. Drago mi je da si upecao nadam se da ce mo se opet videti da popricamo. Jos jednom dobro dosao na forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja So Posted May 30, 2018 Author Share Posted May 30, 2018 Ma znam, salim se i ja, bice prilike sigurno ???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja_Bgd Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 BILLY pijan pa to je nemoguća misija.Dobrodosao imenjače 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 14, 2019 Share Posted March 14, 2019 BILLY pijan pa to je nemoguća misija.Dobrodosao imenjačeNaravno da je nemoguce! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts