puf1 Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 Da li neko ima i kakvo iskustvo sa ovim štapom ? Razmišljam o kupovini ovog od 13ft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 Koristio sam ja na dvodnevnom pecanju,drugarov u verziji 12 ft. Mnogo 'mesnat',jak i pouzdan spod stap,koji ne trepne dok se zapinje sa najvecim spombom. Uparen sa plavim shimano Aerlex-om, uklopilo se kao Bozic i Badnji dan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 Da se nadovezem, nemam ja tx, moj tribal je stara serija, a taj sto imam nije za neko hranjenje preko 100m, moze, ali ipak treba jaci stap za dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 Da li neko ima i kakvo iskustvo sa ovim štapom ? Razmišljam o kupovini ovog od 13ft. Do 100m zavrsice ti posao sa srednjim spombom.Veliki spomb nisam smeo da kacim jer mi stap deluje mekan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts