olivaro Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Kome sta je bolje?hangler je osetjiviji ali kad se peca na daleko po meni bolji swinger. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Dodao sam ti i glasanje nadam se da se neljutiš Moj glas ide za Hangere. Do sada još nisam naišao na situaciju ma kakav god vetar da je da nisam mogao da se izborim sa hangerima i tegićima. U kombinaciji sa Delkimima dobijam ultraosetljivu varijantu koju mogu podesiti po želji. Od kada sam prešao na Hangere, swingere više ne koristim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivaro Posted March 26, 2009 Author Share Posted March 26, 2009 super sto si dodao glasanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Posto najcesce pecam iz camca ja vise koristim swingere, oni nisu toliko osetljivi na pomeranje camca, talasi, kad ustanem da pisam... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carper-sb Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 swinger, fox euro. bez diode, naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Swingeri,jos kada bi bili svetleci...samo cini mi se da fox svetle samo na zvucni signal iz signalizatora...bilo bi bolje kada bi davali signal sa lampice...kada jednom bipne da nocu vidis koji stap i koliko je swinger pomeren.....a i moze da se opterete dodatno za vece daljine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaxy Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Po meni su hangeri osetljiviji od swingera, ali koristim swingere. Na vodama na kojim pecam ne prodje 1 dan bez vetra, a cesto se desava da u toku dana budu 2 nevremena sa jakim vetrovima. Sa swingerima nisam imao problema i do samo sa 1 tegicem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Svingeri...svingeri....svingeri....gde ode ovaj svet.... :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Svingeri, lepi su uh bash onako doobro stoje na rod podu, ma i dobro rade. Ma merak za pogledati .Ali ........ Hengeri Rade sa velikim R . Link to comment Share on other sites More sharing options...
carper-sb Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Swingeri,jos kada bi bili svetleci...samo cini mi se da fox svetle samo na zvucni signal iz signalizatora...bilo bi bolje kada bi davali signal sa lampice...kada jednom bipne da nocu vidis koji stap i koliko je swinger pomeren.....a i moze da se opterete dodatno za vece daljine.. krivo ti se čini, ilumminatedi svijetle prema lampici sa signalizatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Swingeri,jos kada bi bili svetleci...samo cini mi se da fox svetle samo na zvucni signal iz signalizatora...bilo bi bolje kada bi davali signal sa lampice...kada jednom bipne da nocu vidis koji stap i koliko je swinger pomeren.....a i moze da se opterete dodatno za vece daljine..svetleci svingeri moraju da se koriste sa signalizatorima koji imaju 2 dzeka da bi svetleli isto kao i signalizatori. Jedan dzek je za bazu a drugi za svinger. Samo sa jednim dzekom se koristi za zvucnu bazu. Ja sam licno pristalica svingera. Koristim PELZER kojima sam ugradio diode i super rade(svetle) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Ovo je bilo ok Andrija znam da sam jednom video iluminated fox da svetle po zvuku i da se gase cim zvuk prestane...sada mi je jasno i zbog cega.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Pitanje je na mjestu ,ali i jedno i drugo moraš imati!Možda bi bolje bilo pitanje kad koristiti henger , a kad swinger?Jel sa swingerom možeš pokriti skoro 99% slučajeva u ribolovu , a s hengerom baš i ne .Henger je moj prvi izbor uvijek(Fox illuiminated), ali dođeš na neku nepoznatu vodu i nađeš recimo poziciju jako daleko(250m+) ili puše jak vijetar tada ti tu nikakov henger ne pomaže .Zato i jedno i drugo u torbi treba imat!Inače od swingera fox euro illuminated je broj jedan po meni.AVE!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaxy Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 @febus apsolutno se slazem sa tobom, dobrih 99% pokrivace swinger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Evo rešenja i za zahtevnije vode. Moj glas i dalje za Hanger http://www.postimage.org/aVv8N8r.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Mine too Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Bacide pa nestoje svima cvrsto. Glasam za svinger jer drugo nisam ni probao.Imam foksove stare kupio ih jos dok su bile marke i nemam nikakvih problema s njima i veoma sam zadovoljan ,tako da ih neplaniram menjati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 fox bad swinger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihovil V. Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Hanger naravno, swingere koristim samo u situacijama kad razvlačim na 200+ metara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bg Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Fox swinger u svim situacijama sve ostalo je mučenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Svinger MK2 FOX je remek delo ali od kad imam hengere veoma retko ih koristim.Znaci moj glas za henger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyko_10 Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Hangere su osjetljiviji, al ja koristim svingere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 svinger fox euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts