zare76 Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 pozdrav drugari,odlucio sam da uzmem stapove Strategy hi performance 13fita 3,5 libri,i sad je dosao na red da ih uparim sa nekim masinama,pecam na divljoj vodi,zabacaji su oko 100-120m a budzet mi je 70-80eura po masinici. za oko su mi zapale okuma custom black i distance surf,pa ako moze neka preporuka ili misljenje,bistro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Moja preporuka ti je da dodas jos par eura i uzmes Trio Rex Surf TXSU 60. Mislim da je to mnogo mnogo ozbiljnija i dugovecnija masina od ove dve koje si nabrojao. Pogotovo ako planiras da pecas divljinu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zare76 Posted July 8, 2018 Author Share Posted July 8, 2018 kristijane,nije bas koji euro,duplo je skuplja,verujem da je bolja,ali cena..ne mora biti okuma moze i neka druga samo da je prema tim kriterijumima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 https://www.carpologija.com/shop1/product/carp-feeder-saranski-fider/saranske-fider-carp-feeder-masinice/okuma-trio-rex-surf-txsu-60Ova je 11900din. Razlika je 20e od onoga sto si naveo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zare76 Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 nasao sam povoljnije negde, nemam trenutno novca za trio rex,moze neka druga,ne mora biti okuma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeca novi Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Druze pogledaj dan quick sls 570, cena ima je oko 70-80€, mislim da su okej, ja sam ih koristio 2 godine bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeca novi Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Dam* greska u kucanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
zare76 Posted July 10, 2018 Author Share Posted July 10, 2018 pogledacu,hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 U ovom cenovnom rangu se uklapas za okumu dti 60 . Dugo ih imam rade bez jednog jedinog problema . mislim da je oko 8500 din po komadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zare76 Posted July 11, 2018 Author Share Posted July 11, 2018 mislis dci? pazarim nju definitivno.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Okuma Dci 60 je masinica koja vrijedi svaki dinar, ako nju uzmes neces sigurno pogrijesiti jer ti govorim iz iskustva Ja sam je koristio 3 sezone i bio sam prezadovoljan.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanKG Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Kolega imam ja black custum 80. Prezadovoljan sam sa masinama. JA sam jbg toliko mogao da se ispruzim. Ali sam zadovoljan Sent from my Lenovo S1a40 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zare76 Posted July 12, 2018 Author Share Posted July 12, 2018 bogdane hvala na info,hanibalccc dodatno si me ubedio da ih kupim,hvala svima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Pazi koliko para toliko muzike, ali ovde to nije slucaj jer za male pare dobijas masinu koja radi perfektno, jedino baitruner je gore na spulni pa se moras priviknuti a ja ga nikad nisam ni koristio tako da ti nista ne znaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 bogdane hvala na info,hanibalccc dodatno si me ubedio da ih kupim,hvala svimaDruze da nemislis da te ubedjujem u neke price ali ja sam licno prezadovoljan masinama i mogu ti reci da su bolje od nekih koje su skuplje od njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Druze da nemislis da te ubedjujem u neke price ali ja sam licno prezadovoljan masinama i mogu ti reci da su bolje od nekih koje su skuplje od njih Od kojih su druze bolje ? nije zezancija...ozbiljno me zanima ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Od kojih su druze bolje ? nije zezancija...ozbiljno me zanima ? Bozo to je samo moje misljenje , a u sustini nisam mislio konkretno na odredjenu masinicu . od raznih nekih proizvodjaca sam gledao masine kad sam sebi uzimao i gledao sam i skuplje masine poput daiwe , shimana itd meni su ove bile najbolje i najvise su mi se svidele ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Od Okuma jedino sto je stvarno kvalitetno je Coronado i Longbow,ostalo je samo prelazno resenje,drugar je kupio te Custom nesto pre nekoliko,stavio ih je na KP da proda,covek koji je prosle godine poceo da peca kaze da su krs. Ako neko hoce moze ih kupiti povoljno,dacu mu broj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Ðavola krš,okuma custom black je mašina za svaku pohvalu. Lično moje iskustvo sa dosta izvađene ribe. Treba malo vremena da se navikne na brzu kočnicu ali radi bez greške. Za prvi ili početni komplet pribora ona je odlično rešenje. Možda Nije za aktivan takmičarski ribolov ali za naša prosečna pecanja sasvim korektna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Custom black nije vrhunska masina, ali za 5400din je NAJBOLJA NA SVETU. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Milance,bolje sacuvati tih 50e nego dati za to,bio sam se nameracio za marker da je uzmem zbog spulne ali kad sam malo bolje video sta je to neka je drugom,kao sto sam rekao,PRELAZNO resenje..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 pozdrav drugari,odlucio sam da uzmem stapove Strategy hi performance 13fita 3,5 libri,i sad je dosao na red da ih uparim sa nekim masinama,pecam na divljoj vodi,zabacaji su oko 100-120m a budzet mi je 70-80eura po masinici. za oko su mi zapale okuma custom black i distance surf,pa ako moze neka preporuka ili misljenje,bistro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 pozdrav drugari,odlucio sam da uzmem stapove Strategy hi performance 13fita 3,5 libri,i sad je dosao na red da ih uparim sa nekim masinama,pecam na divljoj vodi,zabacaji su oko 100-120m a budzet mi je 70-80eura po masinici. za oko su mi zapale okuma custom black i distance surf,pa ako moze neka preporuka ili misljenje,bistro!Javi se na pm mogu da te povezem za trio rex surf txsu 60 sa drugarom za 230e 3 kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 za te pare od 8000din ne postoji bolja masinica od Tice Scepter.....sve te okume su igracke nasprem te Tice scepter.... ko je koristio Ticu zna sta pricam...a ovi sto ce da pricaju obrnuto nisu je koristili sigurno.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Tica je 5 u celo za sve Okume sem Coronada i Longbow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts