prdaaa Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Ovo se odnosi na jednog coveka sa sela, koji je ili glup ili ovaj sport nije za njega, pa koristi dva, tri sistema i samo menja duzinu predveza.Naravno ja sam u pitanju, pa da bih malo digao ego sarandzije kod sebe, reko da posatvim temu da vidim da nisam jedini ili da se skroz demoralisem.Zanima me dali stvarno koristite sve ove sisteme montaze i cudesa ili se to samo prepisuju noviteti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Bravo Prdo, prava tema!!! Eto mozda sam i ja seljak ali tvrdim da obicna In line montaza i safety montaza mogu da pokriju 90% obicnog pecanja, ja tu jos dodajem 2 Pop Up montaze, jednu klasicnu i jednu u mojoj slobodnoj izvedbi, ne znam kako da je opisem ali jednom cu je uslikati pa cu postaviti i to je to. Sve ostalo je po MENI nepotrebno mrljavljenje i udaljavanje od same sustine ribolova! Kad je rec o predvezima, tu vec ima malo vise mesta za igru i kombinovanje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 He he izgleda da sam i ja u klubu.Koristim safety ili fiksni ili klizni,inline i to je to (s tim sto ne koristim buzire nego metarske pelzer rope od virble do virble-stoji na dnu, ima duzinu,mekano,i mozda ima jos neku prednost a da nisam razmisljao puno o tome).Udice vezem cvorom bez cvora menjam vel udice i duzine dlake,menjam vrstu (oblik) udice prema mamcu koji koristim ili da li je boila pliv ili ton....mozda ali mozda kada bih bio na nekoj komercijali bih probao efikasnost anti-eject i jos nesto ....do sada nijesam imao primedbi.... da i helikopter mada retko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzile Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Sem ove dve pomenute ja neznam drugacije vezati heheheeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 mislim da ti vise i ne treba,kao i meni uostalom ima korisnih sistema ali mislim da je sad fazon da napravis sto tezi komplikovaniji i zamrseniji sistem onda valjda drugi pomisle kako si krajnje ozbiljan sarandzija 8-) 8-) 8-)Potpisujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaxy Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Safety, helicopter i in-line i tvrdim da su svi komplikovani sistemi nastali modifikacijom ovih. Cvor bez cvora za udice, sa termo-skupljajucim buzirom (shrink) za osiguravanje cvora i malo zakrivljenje ka vratu udice. Dobro mi se pokazao i lead-core tako da ga malo vise forsiram u zadnje vreme.Ne opterecujem se sa time da moram imati sve u svom priboru da bi se pokazivao i dokazivao, ma sto vise na vodu i nema bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts