Kristijan_Sombor Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 da ne pravim nikome reklamu, niti kontra-reklamu, ako te interesuje, kontaktiraj me na pp!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_kg Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Zasto mantisu nikad ne mogu da udjem na sajt , je l' probao neko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Ako mislish na Krystona sajt je u apdejtovanju ili preuredenje tako da josh nije aktivan. http://www.kryston.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Sufix=Kryston tj. Kryston=Sufix, Sufix je jedini i najveci proizvodjac najlona, pletenica, zica za teniske rekete i sl. na planeti kod njih se moze naruciti sta, kakav i koje boje hoces najlon ili pletenicu, a u svojoj ponudi imaju vecinu nama poznatih proizvoda drugih brendova samo pod svojim imenom. Tako da je svaka slicnost, NEIZBEZNA!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 P.S. I ne samo Kryston, iznenadili bi se ko sve kupuje kod Sufixa i lepi svoju etiketu....... :think: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_kg Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Ako mislish na Krystona sajt je u apdejtovanju ili preuredenje tako da josh nije aktivan. http://www.kryston.com/ Da,da, na kryston mislim. Znam da je update-ovanju, ali ovako stoji vec mesecima, pa rekoh da neko mozda ne zna zasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_kg Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Sufix=Kryston tj. Kryston=Sufix, Sufix je jedini i najveci proizvodjac najlona, pletenica, zica za teniske rekete i sl. na planeti kod njih se moze naruciti sta, kakav i koje boje hoces najlon ili pletenicu, a u svojoj ponudi imaju vecinu nama poznatih proizvoda drugih brendova samo pod svojim imenom. Tako da je svaka slicnost, NEIZBEZNA!!!!! Jesi li siguran ? Mislim, ne kazem da mozda nije tako, ali jezgro mantisa i camou-a je totalno drugacije, bar se meni cini . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Uvozio sam Sufix za BiH, pa sam sa robom dobijao i materijale vezane za proizvodnju sopstvenog Brenda u kojima su bili primeri nekih od firmi za koje vec rade. Das karakteristike proizvoda i dizajn spulne, pa cak mozes i etikete da im dostavis ako su u pitanju vakumska i druga zatvorena pakovanja pa oni sve to lepo nastancaju zapakuju i posalju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts