izida Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Treba mi pomoc.Uzeo sam neki spod stap ron thompson desperado 3.6m 4.5libre.Treba mi neka sto jeftinija masina uz njega.Godisnje odem 5 puta na pecanje tako da se uzima nesto jeftino sto ce da zavrsi posao. Svaki predlog je dobrodosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Pa najjeftinija a da ti odradi posao to je ona spro spod. Mislim da je negde oko 40e. Malo vise para 70e shimano aerlex i okuma x, 100e Shimano aerlex 10000, i naravno daiwa emblem oko 140e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulaja23 Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Ja ti nikako ne preporucujem spro spod. Imam je i po mom misljenju jako slaba masina, kratkog veka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Ako je za 5 izlazaka na vodu godisnje, onda je spro dobar izbor. Koristio sam je 3 sezone i to na sigurno desetak takmicenja po sezoni plus slobodna pecanja. Posle je prodao i ko zna koliko ce jos raditi. Da napomenem da sam je uzeo polovnu, a pre mene je koristio takodje takmicar. Mislim da je odradila ulozen novac i to vise puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaprofesor Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Ja prodajem Sonik Vader X, to je u tom cenovnom rangu koji tebi treba.U medjuvremenu sam pazario Daiwa emblem spod.. Tako da ovu prodajem kao višak pribora. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts