izida Posted September 24, 2018 Share Posted September 24, 2018 Koja je razlika izmedju ova dva stapa,tacnije koji je bolji?Vidim da im je cena tu negde pa me zanima sta je bolja kupovina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted September 24, 2018 Share Posted September 24, 2018 Mislim da ti je bolji izbor Strategy, taj stap po meni daleko vise pruza nego sto kosta. Opet to je moje misljenje mozda neko i drugacije misli Pozdrav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted September 24, 2018 Share Posted September 24, 2018 Daiwa black ne zasluzuje da nosi ime daiwa, to je pravo djubre!! Naravno, verovatno ima i onih koji ne misle tako!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 Oba su batine i nisu ni za pocetnike...meni se ne svidjaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko M. Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Strategy...???? kakva crna Daiwa pijacarska...lepo rece kolega,ne zasluzuje da nosi ime Daiwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts