biser Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 Koji su po vašem mišljenju "the best" štapovi i mašine, bez cenovnog limita.Da imaju mogućnost dalekog izbačaja, a opet dobru savitlhivost Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted October 8, 2018 Author Share Posted October 8, 2018 Recimo kombinacija štapa Daiwa infinty DF x45 13' 3,25lb sa Aerotehnium 12000 MGS.Daiwa + Šimano, možda nije loše ,???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 Harrison Aviator Plus i Shimano Aero Technium XTB Mgs 12000 (moze i xtc, xsc i xsb mgs i xtc mgs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted October 8, 2018 Author Share Posted October 8, 2018 ????Pozdrav Kiki.Mogao sam da se kladim da ćeš tipovati taj Harison,čitao sam sve u superlativu o njemu, ali da li ga je neko probao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 Video sam i drzao u ruci ali nisam pecao. Nadam se da cu do kraja godine loviti sa prijateljem koji ih ima pa da cu moci tacno da ti opisem sve jer i ja ih za sebe gledam. On je odusevljen, zaljubljen, fanatizovan... a imao je covek sve moguce i nemoguce stapove, kaze da se nista ne moze porediti sa njima Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko0612 Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 Imam Harrison aviator plus 13ft 3,5lbs i mnogo sam zadovoljan sa njima npr. Postizu mnogu dobre distance a nisu motcugeBlank se lijepo ponasa na vadjenju ribe (ima dobru akciju)Jako dobra kontrola ribe na vecim distanceJednostavno jako lijep osjecaj stapa u rukama Masinice koristim uz njih Shimano Aero technium 12000 xtc (nemaju nikakve razlike od xtb osim da su teze oko 50-60g , a razlika u cjeni je bila kada sam ih ja kupio oko 100€ po kommt.) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 Century FBS 13f, 3,5lbi AT XTB MGS 12000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted October 9, 2018 Author Share Posted October 9, 2018 Čitam da mnogo hvale Century FMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 Nova crna Basia objasnila pojam masinica,verujem.da sa FSom odvaljuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 Harrison slim wizard 13'' 3,5 vrh u ponudi kod njega,a prave i neprevazidjene jos uvek si video na Pavlovcima kod jednog decka iz Batajnice...masinice ...pa neka Daiwa svakako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milisav Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 Recimo kombinacija štapa Daiwa infinty DF x45 13' 3,25lb sa Aerotehnium 12000 MGS.Daiwa + Šimano, možda nije loše , Tesko ces Zoki bas daleko zabaciti sa 3.25lb (nekih 120-130m max), za taj stap za daleki izbacaj koriste mahom 3.75lb, ali je iz tog razloga brutalno krut na drilu. Izvlacio sa 3.75lb, bas nikakav osecaj pod ribomNajbolje sto sam ja mogao da probam sa tim karakteristikama, ekstremnog zabacaja (170m+) i korektnog osecaja pod ribom je Free Spirit Hi-Sive. Opet, za takve daljine je nemoguce imati i ''savrsen'' osecaj na ribiJa bih moj glas svakako dao Free Spirit Hi-S 13ft 3.5lb za korektnu daljinu (do 150m) i ekstremnu savitljivost i preciznostMasinice, meni Basia bilo koja, QDX ili SLD QDAviator nisam video uzivo, po fotkama je jos jedna kopija FS blanka kao i Century svi noviji stapovi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts