hanibalccc Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Kolege jel ko ima iskustva sa ovim modelom signalizatora i kako su se pokazali? Veoma pristojno izgledaju a i cijena je vise nego korektna... http://www.carpologija.com/shop1/product/carp-feeder-saranski-fider/indikatori/prologic-bat-bait-alarms-2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 Kolege jel ko ima iskustva sa ovim modelom signalizatora i kako su se pokazali? Veoma pristojno izgledaju a i cijena je vise nego korektna...Imam ih. Uzeo ih cim su se pojavili. Za sada prezadovoljan. Mala zamerka sto nemaju podesavanje vrste zvuka (imaju samo jedan zvuk). http://www.carpologija.com/shop1/product/carp-feeder-saranski-fider/indikatori/prologic-bat-bait-alarms-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted October 19, 2018 Author Share Posted October 19, 2018 Pise da ima 5 nivo osjetljivosti (sensitivity) pa me zanima kako je u praksi i koliko baterije mogu trajati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 Osetljivost je na zavidnom nivou. Za baterije neznam sta da ti kazem, jos uvek su iste od pocetka. Idem i na slobodna pecanja a i na takmicenja. Svetleci svingeri su mi stalno ukljuceni i danju i nocu. Videcemo koliko ce jos izdrzati. Baza radi super. Testirao sam je do nekih 80 metara. Za dalje mi i ne treba a nisam ni probao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daka88 Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Jel vredi uzimati ove signalizatore 3+1 je oko 13 000 din Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts