vladaBG Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 A jel ima neko da bi se zajebao pa da proda ci4 14000 xsa? Video sam taj oglas za xta, to me ne interesuje, samo xsa. Nema je na oglasima vec 2 godine ????????A jel može xsb 14000 ili samo xsa??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Moze i XTC ako neko hoce da mi kupi..... dacu mu emblem X5500A onako od srca.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Moze i XTC ako neko hoce da mi kupi..... dacu mu emblem X5500A onako od srca.... Ultegra Ci4 XTC 14000 najbolja "netechnium" mašina ikada! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted November 2, 2018 Author Share Posted November 2, 2018 А XSC класична , не Ci4 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 A jel može xsb 14000 ili samo xsa??? Nije to to, samo xsa. Ako bude neko prodavao seti se pa me cimaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Ortak archi XS-C obichnu vec trecu god.,nije nasao manu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Nije to to, samo xsa. Ako bude neko prodavao seti se pa me cimaj. Misliš da je bolja???? Nema šanse možda je lepša ali to je stvar ukusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Ne mislim da je bolja, samo sam imao prilike da je probam na vodi, i iskreno pored bblc, i tournamenta 5000t jedina koja mi se od ovih novih svidela do ja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 Kako hoces druze,ja sam ti dao predlog za nove masinice, od oko 120e, novo je novo. A ima i boljih naravno. Ulfrega spod ja bih ih uzeo za sebe. Ja imam BBLC nema reci masinica trktor, i ima da sluzi jos mnogo godina. Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 Upoznao par kolega koji koriste ultegre spod za pecanje(ne spodiranje zasta su namenjene),prvi utisci su im odlicni,posebno odnos cena-kvalitet,vise muzike za manje para... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 Moj glas ide za BBLC,njih sam hteo i kupio sam,mozda je malo teza,ali meni licno to ne smeta,bas je robusna i kao tenk je,mislim da ti nebi leglo uz Velocity jer imaju tanak blank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 Ultegra Ci4 XTC 14000 najbolja "netechnium" mašina ikada! Jel to mislis na stari Ci4 XTC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 Ne postoji stari XTC Ci4. To je model od ove godine i opasna je masina u pitanju 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salko01 Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 (edited) Godinu dana lovim na XTC Ci4 i mogu reci da je prava masina! Edited November 5, 2018 by Salko01 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Godinu dana lovim na XTC Ci4 i mogu reci da je prava masina! Sledeca je u asortimanu... Narucena... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulaja23 Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Godinu dana lovim na XTC Ci4 i mogu reci da je prava masina! Isto tako sam i ja ponosni vlasnik vec skoro godinu dana. Odlicna masina i imam samo reci hvale za nju. Dril perfektan, Inace sam presao sa nju bas sa Entoha. Nebo i zemlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salko01 Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Zadnje tri role su bile super ultegre,ultegra xtb i ultegra xtc ali ova nova xtc ci4 je stvarno korak dalje. Svaka preporuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted January 22, 2019 Author Share Posted January 22, 2019 Stapove sam na kraju upario sa Daiwa Tournament S6000T. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 Bravo Fico! Mnogo debelih divljaka da izvade!???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted January 23, 2019 Author Share Posted January 23, 2019 Hvala Vlado! Trudicemo se.???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts