Jump to content

Swingeri

Recommended Posts

Treba mi preporuka za svingere sa Aliexpres-a,ako je neko narucio nesto pametno,molim za link.

Gledam ova tri,deluju ok.

On 11/23/2018 at 7:41 AM, izida said:

Treba mi preporuka za svingere sa Aliexpres-a,ako je neko narucio nesto pametno,molim za link.

Gledam ova tri,deluju ok.

Za prvi i drugi neznam... Ali treci nemoj da uzimas ni slicajno. Uzeo sam ja i toa e strasno djubre.

Zasto su treci djubre? Swingeri na trecem linku izgledaju kao Fox mk2 i 10 puta bolje izgledaju od swingera na prva dva linka. Ja sam ih narucio, koristim ih i rade bez problema. E sad, nisu Fox. Swingeri sa drugog linka izgledaju uzasno, onako okrugli, katastrofa. 

• Like 1

On 11/23/2018 at 10:48 AM, TopLine said:

Zasto su treci djubre? Swingeri na trecem linku izgledaju kao Fox mk2 i 10 puta bolje izgledaju od swingera na prva dva linka. Ja sam ih narucio, koristim ih i rade bez problema. E sad, nisu Fox. Swingeri sa drugog linka izgledaju uzasno, onako okrugli, katastrofa. 

Da. Ali samo izgledaju. I ja ih imam i posle jedne kampanje od 4 dana, na jedan otezenje se ne fiksira fise,skroz je labavo,drugi nisam mogao da izvucem od plasticni drzac itd itd

On 11/23/2018 at 3:53 PM, jeydee said:

Pa jbt sta oces za 20 dolara . Odlicni su za te pare , vizuelno izgledaju top a verovatno i zavrsavaju posao . Glupo je traziti im manu 

Pa tako je za 20$.. ALi po meni ni ja samo da izgledaju vizuelno top,a da nije funkcionalno pa da ides na pecanje i bez veze da se nerviras. Meni je to nerviralo sto ni sam mogao da fiksiram teg :)   Bolje za te pare ja bi uzeo neke koi ne izgledaju sta znam ,a li vrse posao. 

• 2 weeks later...