Brajo Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Da li neko ima vise info o ovom jezeru u Makedoniji. Znam gdje se nalazi ali info koje se mogu dobiti od pojedinih ribolovaca iz Makedonije (a da nisu u svađi sa savezom njihovim) nisu potpune a i ne ulivaju mi neko povjerenje... Ako ko ima neka pise???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Ima tu mnogo sta da se prica,reci konkretno sta te zanima.Pravila pecanja,fond ribe ili nesto trece.Najbolje informacija znaju bas oni koi su u svadji sa savezom,oni su stvorili jezero. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajo Posted November 28, 2018 Author Share Posted November 28, 2018 Mozemo na pp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 A zasto na PP?Kolega otkud tebi informacija da je neko u svadji sa savezom, pre bih reko da je procuta Balkansa zavist u pitanju.Sto se jezera tice, lepa voda koja je slabo bila cuvana, sada cujem da se prave napori da se uradi nesto od te vode, sta ce biti vreme ce pokazati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajo Posted November 28, 2018 Author Share Posted November 28, 2018 A zasto na PP?Kolega otkud tebi informacija da je neko u svadji sa savezom, pre bih reko da je procuta Balkansa zavist u pitanju.Sto se jezera tice, lepa voda koja je slabo bila cuvana, sada cujem da se prave napori da se uradi nesto od te vode, sta ce biti vreme ce pokazatiA zasto ne na PP? Radovalo bi me ako ti Vasile imas pouzdanije informacije od mene da li neko jeste ili nije u svađi sa savezom... ne bih rekao Balkanska zavist vec mislim prije mislim da je u pitanju politika... ali ajd necu o tome. Vidis npr ti si odmah tu vodu pohvalio pa mi i ulivas nadu da odem da pecam tamo iako ce kotizacija biti papreno skupa... jer zasto bi neko bacio pare i dosao na ledinu da peca... zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 A zasto ne na PP?Radovalo bi me ako ti Vasile imas pouzdanije informacije od mene da li neko jeste ili nije u svađi sa savezom... ne bih rekao Balkanska zavist vec mislim prije mislim da je u pitanju politika... ali ajd necu o tome.Vidis npr ti si odmah tu vodu pohvalio pa mi i ulivas nadu da odem da pecam tamo iako ce kotizacija biti papreno skupa... jer zasto bi neko bacio pare i dosao na ledinu da peca... zar ne? Prosloj godini na ova voda si ulovjeni sarani od preko 20kg. kako kazu ribe su vraceni. Znaci ima velike ribe.Plus od ove godine ima jaca kontrola,poribljeno je sa dobra kolicina sarana. Bio sam ja prosli mesec na 4 dana i sam upecao oko 40-50 ribe,uglavno manje ribe od 1kg do neki 3-4kg. Uglavno ima mnogo riba,dobro se cuva nadamo se da ce ta voda postati prava saranska voda. Za ove godine 2019 planira se da se uradi jos jedna takva voda,ali lepsa (mozda zato sto je na 5km od moj grad ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajo Posted November 29, 2018 Author Share Posted November 29, 2018 Prosloj godini na ova voda si ulovjeni sarani od preko 20kg. kako kazu ribe su vraceni. Znaci ima velike ribe.Plus od ove godine ima jaca kontrola,poribljeno je sa dobra kolicina sarana. Bio sam ja prosli mesec na 4 dana i sam upecao oko 40-50 ribe,uglavno manje ribe od 1kg do neki 3-4kg. Uglavno ima mnogo riba,dobro se cuva nadamo se da ce ta voda postati prava saranska voda. Za ove godine 2019 planira se da se uradi jos jedna takva voda,ali lepsa (mozda zato sto je na 5km od moj grad )Hvala puno! Kako si rekao ti si u okotbru bio tamo, i shvatio sam da ima puno sitne ribe do 1.5 kg? Da li je riba navikla na prihranu raketom? Na kojim daljinama se peca? Jesu li pozicije uređene? Ako imas info znacilo bi???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Hvala puno! Kako si rekao ti si u okotbru bio tamo, i shvatio sam da ima puno sitne ribe do 1.5 kg? Da li je riba navikla na prihranu raketom? Na kojim daljinama se peca? Jesu li pozicije uređene? Ako imas info znacilo bi Da bio sam u oktombru. Ima mnogo sitne ribe ali ima i kapitalce.Pecao sam na oko 100m. Ni sam bacao rakete,sa camac sam ubacio kukuruz i pelete,ali sam se zajebao jel sum me sitne sarane ubile. Drugi dani sam ubacivao samo boile kobrom. Pozicije su super jer takav je teren skoro na celo jezero. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Evo sta cuva ovo jezero. Riba je uhvatena ovaj vikend. https://www.facebook.com/vlado.misev/videos/2163881126969843/ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Auuu kakva ribetinaSvaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajo Posted December 10, 2018 Author Share Posted December 10, 2018 Evo sta cuva ovo jezero. Riba je uhvatena ovaj vikend. https://www.facebook.com/vlado.misev/videos/2163881126969843/ Uuu svaka cast! Ovo je u ravni sa onom ribom od 41kg..Ovakva riba na divljoj vodi to je ???????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pele Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 Evo sta cuva ovo jezero. Riba je uhvatena ovaj vikend. https://www.facebook.com/vlado.misev/videos/2163881126969843/Svaka čast,čestitke.za mene su takvi šarani sa ovako teških voda vrednije od onih velikih šarana iz Madžarske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts