andrija Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Veoma interesantni i poucni snimci. http://www.youtube.com/results?search_query=Carp+Live%21&aq=f 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 gledao sam neke od ovih snimaka pre par meseci i tada sam skontao da je izgleda cista sreca upecati sarana. to sam pomislio iz razloga sto se na jednom snimku vidi da je saran 5-6 puta ispljunuo mamac dok ga napokon nije udica zakacila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted October 16, 2010 Author Share Posted October 16, 2010 zato i treba da se gleda ali i da se prati posto ima objasnjenja i slike koji je sistem i kako je vezan a od toga dosta zavisi, ne dosta nego 90% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni IN Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 (edited) Edited February 6, 2013 by Crni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 zato i treba da se gleda ali i da se prati posto ima objasnjenja i slike koji je sistem i kako je vezan a od toga dosta zavisi, ne dosta nego 90%Znam za ove podvodne snimke i videa par godina,zato se cesto bavim sa modifikacijama i testiranja podveza dabi vodenog lisca nadmudrio i zakacio pre nego sto ispljune mamac sa udicom.Sa nekim podvezima Imam vise uspeha a sa nekima neprimecujem nikakvu promenu.Zdrave diskusije o ovakvim situacijama sa postavljenim podvezom i pitanjima se tesko mogu voditi na ovom forumu jer pojedini ljudi nerazumeju svrhu diskusije i samo lupaju praznu slamu i sve negiraju ono sto nije postavljeno od njih U svakom slucaju svaka cast za postavljene videa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts