JaneMk Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 U engleskoj se odavno vec koriste soft hookers,za neke vec i poznate iz nekih firmi,ja sam koristio nutrine i stvarno su dobri.Ove halibut su super za debeljacu http://www.postimage.org/aVOcKGJ.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalicuss Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Mislim da bi ovako nešto dobro radilo i na drugim mestima osim na debeljači. Imao sam priliku nesto slično da probam, što je dalo rezultat. Ali na prilično kratak vremenski period, dok naravno nije proradila prava bojla. Ipak je to istant mamac koji nije dugotrajan. (Neće ninašta, ma daj da probam još i na ovo, uuuuuu vidi radi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Ima jednu manu,doduse od drugog proizvodjaca ali halibut je halibut barem u osnovi.Sto ga som voli cudo jedno posebno na dunavu.Tako kad ga koristite treba za svaki slucaj krenuti sa jacim priborom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts