Ladni92 Posted March 11, 2019 Share Posted March 11, 2019 MG Aminol, koristio neko ima li iskustva? Pojavio se u auto sportu, a nema nesto puno pisano o njemu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 koristim ga ja,verujem da ce i tebi pomoci u mamcu,3 supene kasine je moja neka mera posto je jako gusta tecnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 Sto nekazes jednostavno 30 ml . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladni92 Posted March 20, 2019 Author Share Posted March 20, 2019 Probacu, a konkretno o cemu se radi posto pise samo fish hidrolyzed na boci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Dunave,ne znam koliko je 30ml toga jer nikad nisam merio,na prvu sam zavatio kasikom i uvek se toga drzim....Ladni,AMINO...valjda ti rec govori sta je to..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Limare bez ljutnje samo sam konstatovao . Jedna supena ti je 10 ml . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DexterLab Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Probacu, a konkretno o cemu se radi posto pise samo fish hidrolyzed na boci?Hidrolizirana riba. U riblje iznutrice, otpadne komade poput repova, glave i sl dodaju enzime koji ih razrade do tekuceg stanja. To su ciste, prirodne amino kiseline i sa dozom ne mozes pogrijesiti, u pitanju je samo koliko ti je dubok dzep. Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 koristim ga ja,verujem da ce i tebi pomoci u mamcu,3 supene kasine je moja neka mera posto je jako gusta tecnost. Kako ti se pokazao Aminol, jesi testirao mozda boilu sa i bez njega? Ja ga nisam nikada koristio pa me cisto interesuju utisci o ovoj komponenti ljudi koji ga koriste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Limare bez ljutnje samo sam konstatovao . Jedna supena ti je 10 ml . ma znam baca nego da pojasnim,ne može se izmjeriti u ml jer je gusto kao npr. Krema za lice....a da li radi hebem li ga,mislim da da,jedna moja boila mnogo bolje vata sa tim nekim specijama u poredjenju kada njih ne stavljam,uglavnom je sve MG Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Nisam bas ubjedjen u kvalitet MG prozivoda, vjerovatno nesto i valja. Npr ja sam prije godinu dana uzeo arome Plumshellfish i O&S da probam i to je tako ostalo da stoji nije koristeno i bas neki dan uzmem da pomirisem aroma plumshellfish izlapila skroz, nesto kao malo se osjeti al ni blizu kao kada sam je kupio. Tako da me to navelo da posumnjam u kvalitet tih proizvoda !! Opet kazem to je moje iskustvo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Možda si kurate sreće,koristim i ja plumselfis i ništa mu ne fali Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 Nakon kuvanja slaba vajda od arome. Dip takodje vrlo brzo izlapi,atrakt natural je postojan i nakon duzeg vremena takodje betain. Aminol nisam koristio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Možda si kurate sreće,koristim i ja plumselfis i ništa mu ne fali Ne znam sta bi ti rekao, zato me i zanimaju tudja iskustva A kad smo vec kod MG proizvoda jel ko koristio brasna sto pakuje i prodaje Mesaros? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Jesam....Brašno ko brašno,riba jede...a sto se tiče aroma,mirisi se osete tek kada se boile prosuse,poštuj doze koje pišu i sasvim lepo jede riba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Jesam....Brašno ko brašno,riba jede...a sto se tiče aroma,mirisi se osete tek kada se boile prosuse,poštuj doze koje pišu i sasvim lepo jede riba.Kakav odgovor,BRASNO KO BRASNO,RIBA JEDE?! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Jesam....Brašno ko brašno,riba jede...a sto se tiče aroma,mirisi se osete tek kada se boile prosuse,poštuj doze koje pišu i sasvim lepo jede riba.Auuu lebe mekaniiiii Pa ti farbas auta hebem mu sunce, jel farba ko farba, svaka moze na kola, jebi je? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Auuu lebe mekaniiiii Pa ti farbas auta hebem mu sunce, jel farba ko farba, svaka moze na kola, jebi je? Ma moze Tarik kako ne, sto da kupujes skupu boju za auto od 50-60e. Kupis 5-6 sprejeva po 3e i ofarbas kola ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts