BogdanKG Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 da li je noko od kolega cuo da ce se zabraniti pecanje na toploj mlavi od 15.03.2019? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 Zbog mresta ili nečeg drugog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanKG Posted March 13, 2019 Author Share Posted March 13, 2019 Ja sam tako cuo. Ima ga dosta valjda pa hoce da ga sacuvaju. Pa reko da proverim da li je tacnan info Sent from my Lenovo S1a40 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja_Bgd Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 I ja sam isto načuo da ce biti zabrane,a isto tako sam i čuo da riba radi kao luda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasacarp Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 I ja sam isto načuo da ce biti zabrane,a isto tako sam i čuo da riba radi kao luda.Riba se sporadično javlja i upeca po koja. Bela riba je toliko aktivna da dve bodorke za dan ne mogu da se upecaju. Zabrana je potvrdjena da od 15.03 nema pecanja osim na plovak i zato skidam kapu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts