Baltazzar Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Uz duzno postovanje gospodo, vase privatne stvari i prepucavanja obavite na PP. Ovaj forum i ova tema nije mesto za vase interno zezanje. Vama je verovatno to zanimljivo ali ostalim clanovima foruma ne. Mislim da ce se i administrator sloziti sa ovom konstatacijom. i ja se slazem, i rekao sam da je skrenuo sa teme,jos jednom moje izvinjenje. pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 i ja se slazem, i rekao sam da je skrenuo sa teme,jos jednom moje izvinjenje. pozdravupravu si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thug Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 LM Na dunavu i DTD-u,sto se reka tice, frankfurtska radi odlicno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 U koje doba godine vam se dobro pokazala frankfurtska? :drinks: I da li vam bolje radi danju ili nocu?Pozdrav :goodjob: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ognjen Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Ima li smisla mesati mix ribljeg sastava, kao recimo nutrin g- force sa aromom frankfurtske kobaje? Od skoro rolam bojle pa mi oprostite na mom neznanju. Unapred hvala. P.S. ako bi neko mogao da postavi mix iz kucne radinosti koji bi isao sa gore pomenutom aromom Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Fish mix se dobro slaze sa aromom Franfurtske. Ja je radim tako. Nego ima li neko iskustva vise sa ovom boilom u koje doba se najbolje pokazala... prolece jesen, dan noc?! :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ognjen Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 pecali smo na miki preprosle nedelje na nju (g-force+g-force liquid+robin red i aroma frank)dosao je samo jedan saran i tri cverglana od oko po kile. Nameravam da se oprobam na Vel. Moravi pa me zanima kako bi radila na divljoj vodi ili imate neki drugi predlog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sone Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 ako neko zna kojim slucajem gde ima u bg da se kupi ova bojlica neka mi pusti info. unapred hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
meda_karaburma Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 U magicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meda_karaburma Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Dosta se radilo danas, Frankfurtska i Banana... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantom Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Prodaje li neko frakf... boilu kontakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Necu da pametujem ali znam gomilu ljudi koji koriste frankfurtsku na mix M1 od SBS,ali posto nekoristim gotove mixeve jer neverujem ni jednom nemogu nista vise ni da kazem o tome.verovatno da ima ljudi koji imaju vise iskustva sa tim mozda dobijes konkretniji odgovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts