prdaaa Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Ima li neko informacija o ovom takmicenju.Pozvan sam da pecam a nemam poima o cemu se radi.Objasnice mi na pelagicevu ali ko ce cekati do sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 3-9.5.2009maraton 120 sati24 ekipe750e kotizacijabogate novcane i sponzorske nagrade20 ekipa iz Austrije+Kamenolom gradac iz Hrvatske+mislim MATKIC iz Bosne i CT Dunav ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 i još jedna ekipa nevjerovatnog sastava Hrvatsko- Slovenska Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted April 5, 2009 Author Share Posted April 5, 2009 I jos jedna ekipa bosansko -srbijanska Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasabg Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 u kom sastavu Prdo :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted April 6, 2009 Author Share Posted April 6, 2009 Fali nam jos jedan pa cemo izaci sa imenima za sada konspiracija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tami Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Fali nam jos jedan pa cemo izaci sa imenima za sada konspiracija.Još vam samo falim ja iz Hrvatske Link to comment Share on other sites More sharing options...
StankoS Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Fisherman's partner kup, organizuju istoimena firma sa sjedistem iz Salzburga u Austriji i DSR"Saran"Pelagicevo. Takmicenje ce trajati 120 sati (pocetak 4.maja u 12 cas., kraj u subotu 9.maja u 12 cas.Ucestvuju 24 ekipe. Nagradni fond je 15.000 eura. Prva tri mjesta su novcane nagrade, a od 4 do 15 mjesta su robne nagrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted April 9, 2009 Author Share Posted April 9, 2009 Pa Tamarice kako nemamo treceg a ekipu cinimo Mirko ili ti Zlocko sa ovog foruma iz Bjeljine i ja mogla bi biti treci clan,onda bi bili prava medjunarodna ekipa. kako je kotizacija uplacena, mogu vam reci da se prijavila ekipa Meleg Bait,nesto krenulo da me sere pa reko da iskoristimo to dok traje. Zlocko poznaje Pelagicevo i eto kombinacije. Mada za svaki slucaj cu izdovacati usput neku staru cignaku za razbijanje malera. :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 1.mesto-5000 e2.mesto-3000 e3.mesto-1000 e4-15. mesta- robne nagrade Ukupan nagradni fond: 15.000,00 eura prdo si nasao treceg,ide li cuveni 614,ili je i dalje povredjen :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 Videcemo,za sad najbitnije uplacena kotizacija.I pripreme u toku.Neobilazim nijednu matorku na putu cisto radi srece posto ce je trebati puno treba se puno i pripremati.Bem ti ovo pecanje sta sve covek mora zrtvovati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 1.er CARP MARATON von FISHERMANS-PARTNERSonntag, 30. November 2008 1. Internationaler Carp Maraton von der Firma Fishermans-Partner Salzburg (AUT) Wo: Pelagicevo in Bosnien Wann: von Montag 4.Mai 2009 12:00uhr bis Samstag 9.Mai 2009 12:00uhr Anreise am Sonntag den 3.Mai bis spätestens 17:00uhr! Preise: 1.Preis: 5000€ 2.Preis: 3000€ 3.Preis: 1000€ 4.-15.Preis Tolle WarenpreiseInsgesamt Preise im Wert von 15.000€ Nenngeld: 750€ pro Team inklusive Eröffnungs und Abschlussbuffet Anmeldeschluß ist der 31.12.2008Anzumelden bei Hr. Roman Antinov (FishermansPartner Salzburg) unter: 0043 662 423332 Ein event dass eigentlich ein muß ist…. Euer Gerry!! http://www.postimage.org/aV1RcSP0.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Austriska pravila :roll: Amur se ne boduje :!: Austriske ekipe dolaze dan ranije,i izvlace pozicije :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted April 22, 2009 Author Share Posted April 22, 2009 Problem sponzor odustao zbog svetske krize. :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasabg Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Prva tura gotova http://www.postimage.org/Pqk2RAJ.jpg http://www.postimage.org/Pqk35yA.jpg http://www.postimage.org/gx23N1G0.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 LEPEEEEEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 Nemoj posle da kazes da ti nisam ponudio prave boile. Problem sponzora resen idemo da se oprobamo sa svetskom elitom.Neznam za Vas ali ja cu gledati da se nekako bude na izvlacenju.Malo mi je to bezveze,ali oni prave pa tako da postavljaju i pravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Zasto da izvlace ranije ...jedino ako budu izostavljena neka "losija" mesta.....'bem ti pravilo pa makar njihovo takmicenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Ljudi bre gospoda :!: Doputuju dan ranije,izvuku mesta,odu u hotel pa sa naspavaju istusiraju itd :!: A mi,ustaj u 4 pa pogini do Bosne...I u 12 kad raspakujes kamp,nisi ni za... :roll: :roll: :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
M C Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Ljudi bre gospoda :!: Doputuju dan ranije,izvuku mesta,odu u hotel pa sa naspavaju istusiraju itd :!: A mi,ustaj u 4 pa pogini do Bosne...I u 12 kad raspakujes kamp,nisi ni za... :roll: :roll: :roll: taj fazon , smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 jesam selja,nema veze ja bar jedem sunke koliko hocu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Posto sam danas bio sa momcima iz organizacije i imao priliku da pricam sa g. Romanom, vlasnikom firme Fiserman&partners mogu da dam neka manja pojasnjenja u vezi pravila i sl.1. Vaganje amura. Definitivno se NECE vagati amur, a razlog je nekoliko uginuca ribe na proslogodisnjem mini Fisermans kupu i neprijatnosti koje su zbog toga usledile. Posto Roman ima nameru da ovaj kup predje u tradiciju trudice se da sve, eventualne, mogucnosti za nesporazume, u startu koliko god moze iskljuci. Tako i ovu.2. Izvlacenje mesta dan ranije.Romanova ideja je da ovo takmicenje pretvori u lepo druzenje i zabavu za sve prisutne tako da se opredelio da se dan ranije izvlaci redosled izvlacenja mesta (ne i sama mesta) da bi se svim gostima iz inostranstva, koji predstavljaju veliku vecinu, razbila dosada posto svi dolaze dan ranije na Pelagicevo. Takodje, 6.maja (Romanov rodjendan) pravi se veliki rostilj za sve takmicare i goste, a i za samu dodelu nagrada predvidjena je citava manifestacija.3. Sudije i sudjenje.Sam Roman ne peca kup i bice sudija (ujedno i jedini strani sudija) zajedno sa ekipom sa Pelagiceva, tako da, sto se mene tice, u sudjenje, sumnju mogu imati samo ozbiljni slucajevi, medicinski dokazane, paranoje (teorije zavere i sl. aka *also known as* "oni sto pecati ne znaju sem na najboljem mestu i u najbolje vreme"). Vec poznatim nagradama zvanicno je danas pridodata i posebna nagrada za najvecu upecanu ribu (pored one koju daje organizator u opremi), paket Meleg Baits proizvoda u vrednosti 350eura. Za sve nejasnoce i nedoumice, pitajte, mogu reci da imam sve potrebne odgovore!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted April 30, 2009 Author Share Posted April 30, 2009 Zamisli fazon da mi osvojimo Melegovu nagradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Evo pitanja ZZli, kakva je logistika, dotur hrane i pica u box, kola na stazi DA ili NE, izlazak iz boxa kolima i sl. :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
StankoS Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Okupljanje i izvlacenje redoslijeda (POZICIJE SE IZVLACE U PONEDJELJAK) u nedjelju u 16 casova.-Hrana dolazi u box. Auta se mogu ostaviti na parkingu i pjesice do auta. Ostalim vozilima nema izlaza, koja udju na stazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts