ganic Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Tolika fama o baki a ostace samo uspomene o njoj jer nema vise proizvodnje i nabavke te arome. Pitanje dali ce je i biti vise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Tek ce sad da se zakuva kad se bude trazila adekvatna zamena.... Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Ta bojla je mnogima donela lepe ribe,nece tako lako ljudi odustajati od nje. Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Ta bojla je mnogima donela lepe ribe,nece tako lako ljudi odustajati od nje.Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатокаpa dzabe nece dizati ruke kad se aroma ne proizvodi vise. Zato i kazem bice samo lepe price o baki dok ne potrosimo zalihe koje imamo pa ce se vec naredne sezonevtraziti kso vision kad je nestao Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Ta bojla je mnogima donela lepe ribe,nece tako lako ljudi odustajati od nje.Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатокаja sam na tu boilu uvek u prolece na moj domaci miks uvek prve ribe dobijao i dalje je tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
kole007 Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Pozdrav svima,dali bi neko mogao da napise sta se sve treba kupiti za pravljenje boili baka hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Pozdrav svima,dali bi neko mogao da napise sta se sve treba kupiti za pravljenje boili baka hvala unapredzaboravi na pravu baku jer arome vde nema mozda 2-3 god Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Moze i bez arome jer je ionako sva hemija i mix u tuti fruti aromi. Peca jako dobro naravno na vodama gde gumiranih nema. Recepata ima na forumu, prelistaj teme o baki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kole007 Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Vazi hvala puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 zaboravi na pravu baku jer arome vde nema mozda 2-3 godMozda ipak bude arome,ili bar nesto sto je licilo na nju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Pa odakle da nabave kada se ne proizvodi vec 3god? Jedino ako je zaostalo u nekom skladistu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Ljubiteljima bake ostaje da cekaju i da se nadaju,NADA umire poslednja !!!Smuckace nesto sto ce liciti na vde TF,kao sto su uradili sa aromom COCTAIL.Cekamo pa cemo videti i uporediti ako uopste i izbace u prodaju.Dobra stvar im je bio i liquid bio atractor FRUIT COCTAIL,ali ni njega nema u prodaji 2 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Ljubiteljima bake ostaje da cekaju i da se nadaju,NADA umire poslednja !!!Smuckace nesto sto ce liciti na vde TF,kao sto su uradili sa aromom COCTAIL.Cekamo pa cemo videti i uporediti ako uopste i izbace u prodaju.Dobra stvar im je bio i liquid bio atractor FRUIT COCTAIL,ali ni njega nema u prodaji 2 godine.ma odavno sam baku ostavio i nasao jednu tetu i veruj mi daleko bolje mi radio od bake a i deka mi je bolji od bake Tako da sto se mene tice netreba mi . A cak imam jednu aromu sedi mi dole u garazi ima 50 ml pa mogu da menjam sa nekimza plum od visiona ako ima neki kolekcionar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 bolje nadji neku seku . pusti baku i deku . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 ma odavno sam baku ostavio i nasao jednu tetu i veruj mi daleko bolje mi radio od bake a i deka mi je bolji od bake Tako da sto se mene tice netreba mi . A cak imam jednu aromu sedi mi dole u garazi ima 50 ml pa mogu da menjam sa nekimza plum od visiona ako ima neki kolekcionarJel to ona TETA na koju si pecao na Zabaru? Interesantan miris boile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Jel to ona TETA na koju si pecao na Zabaru? Interesantan miris boile.to je ta teta billy, i bez tete ne idem vise nigde jer me nigde nije prodala a baka je znala da bude prodavacica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Teta ali malo starija,dosta podseca na baku!hahahahaSalu na stranu boila je vrlo specificna,lici na baku ali nije baka,a riba je lepo uzima! Svaka cast. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Kupis gotov miks,izrolas i pecas na pravi Bakin kolac A ne na tuti fruti...napravite razliku izmedju ta dva zbog omladinaca da ne uce u zabludi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laza 84 Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 (edited) Moze neki recept za Baku da radi u Jarku na jezeru? Edited April 17, 2018 by Laza 84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laza 84 Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Sta je bolje kupiti gotov mix Bakin kolac ili napraviti kucnu vatijantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Tu famoznu baku prave na gomilu nacina, ko zna neki recept koji iole dobro peca pravice je sam naravno ali za pocetak nije lose ni kupiti proveren Mesarosev mix. E sad, da li ce raditi na Jarku ne znam, ne idem cesto tamo ali neka iskustva su mi pokazala da baka i boile poput bake gube primat na vodama koje su napadnute od strane onih koji preferiraju gumu, jake dipove, parfeme...na vise voda gde je baka ili jagoda, banana na birdseed miksevima pecala nekad danas vise ne peca. Mislim da je i sa Jarkom ista situacija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laza 84 Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Na Jarku ide baka i jos par boila samo mi treba nekib receprt da napravim da pecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 1ooogr.Fruit mix 100gr adittiv tutti frutti 20gr aminozuren neutral 20gr stimulator tutti frutti 20gr concetrat tutti frutti 10gr superzonet (zasladivac) 10ml. tutti frutti arome 10 jaja sve komponente od Marcel Van den EydenOvo ti je neka osnova, kolega Smrki je postavio jos odavno. Napravi tako pa probaj. Tamo gde peca baka ovo ce pecati sigurno. Jedini savet je da malo smanjis hemiju jer je ipak rano prolece. Umesto 20gr stavi 15gr. Takodje 10 jaja je premalo, ide bar 12-13 i to srednjih. Aromu minimalno stavi ili cak i ne moras 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laza 84 Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 To je takozvana baka ili boila tutifruti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bevebo Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Ја дам нешто петљо самПо мало овога и мало оногаПосрећило ми сеУбо сам добитну комбинацију, ловна ми је на бечмену али на дуже стазе 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts