hanibalccc Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Koja kolicina ide na kilo miksa? Znam da jednog ide vise a jednog manje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Koja kolicina ide na kilo miksa? Znam da jednog ide vise a jednog manje...odosmo od teme . Tema je baka a kolicina je zavisno od proizvodjaca kao i kod aroma i kod zasladjivaca kod svakog proizvodjaca je doza drugacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Mozes da koristis bilo koje vocne arome nije sva sustina u tome da se mamac zove baka,sustina je DA JE VDE TUTI FRUTI ODLICAN MIX,i sa njim mozes da se igras kako hoces. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Hvala tebi na iskrenom savjetu, ja sam stavio 6 ml arome tutifruti vde i 1 ml cajusera al probacu da srolam bez. Cuo sam da u baku ide stimulator vanila ili aroma vanila sto mi i ti savjetujes ja sam kupio aromu za kolace Dr.Etker vanila na alkoholnoj bazi al nesto nisam smio da je stavim eno stoji mi jos a imam jos 4 kg fruit mix-a da ga nemam ne bi ga nikad uzeo al posto vec imam plus imam i koncentrat, stimulator sve tutifruti i aminozuren zao mi da ne iskoristim! Tako ako imas kakav jos savjet dobro dosao je....Hvala jos jednom !!!!Pa onda nisi radio po kesi kako si rekao. Ja licno kad sam pravio nisam stavljao concentrat i stimulator, samo mix, aditiv, jajcana hrana, malo nigera i repice. Radio sam i sa aminozurenom i sa multiminom. Superzoet 8g umesto 10g. Pravio sam sa raznim kombinacijama aroma, sa vde tutti fruti aromom, bez arome... Mesao sam i mix pola pola sa domacim. Sve to peca, nekad vise nekad manje. Ako vec imas komponente ispostuj recept sa kese. Dodaj eo jaffa. Pecace sigurno. Naravno ne ocekuj magiju, treba dosta kockica da se poklopi da bi neki ribolov bio uspesan.Sve i da dobijes carobnu kuglicu, arome vde tutti fruti vise nema i dzabe ti najbolji recept. Zato je moj savet je da se baziras na komponentama koje ces u daljoj buducnosti moci lakse da nabavisa ne da se ceses po glavi kad prestne da se proizvodi. Ni to nije lako posto i Dr. Oetker arome koje pominjes, jagode i butter vanile vise nema a bile su odlicne. Kad ugrabim jos malo vremena napisacu ti kako bih ja iskoristio komponente da sam na tvom mestu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Sreca imam u zalihi aromu VDE tutifruti 2 bocice, a od kada se ne proizovdi kad ima kod Mesarosa da se kupi, ima i kod brace u kikindi ? Pozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Dugo ce ti trajati te 2 bocice.........a kad vec ima u AS aj kupi,placamo 10x vise svaku bocicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Ja sam kupio prije mjesec dana i bilo je, a od kada je to prestalo da se proizvodi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Ti si onda jedini koji je kupio ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Jel mislimo na isto pise Carp academy 60 ml tutifruti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan4445 Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Umjesto tog Aminozurena mozes komotno da kupis metionin i stavis njega u omjerima koji pisu na kutijici aminozurena jer je unutar kutijice cisti metionin. Nikakva posebna kombinacija aminokiselina.Potpuno si u pravu,stvar je potpuno ista nema nikakve razlike! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Prijatelju nije isto a ni blizu...van den ende tuti fruti nema veze sa tom carp academi, a i kako si ti kupio u autosportu kad oni to ne drze??? Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Na aromi VDE pise carp academy. Ne firma Carp Academy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Nema veze sa karp akademi ali tacno je da na bocici vde arome pise carp academi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Prijatelju nije isto a ni blizu...van den ende tuti fruti nema veze sa tom carp academi, a i kako si ti kupio u autosportu kad oni to ne drze??? Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Vidi se da ne znas a pricas! Prvo se informisi pa onda pricaj a ne ovako na pamet http://www.google.ba/search?q=carp+academy+tutifruti&biw=1920&bih=974&tbm=isch&imgil=Wcd7F_IoLfX8DM%253A%253BPCpzhfdWbJ3VZM%253Bhttps%25253A%25252F%25252Fakvasport.com%25252Fen%25252Fproduct%25252F12809%25252Fvan-den-eynde-carp-academy-flavours-tutti-frutti.html&source=iu&pf=m&fir=Wcd7F_IoLfX8DM%253A%252CPCpzhfdWbJ3VZM%252C_&usg=__XrC2fHm5zXoCYJjC9_QLZ1ZxPaM%3D&ved=0ahUKEwi_3_TQzezRAhWE7xQKHSwHCPUQyjcIJg&ei=1aCQWP-gDITfU6yOoKgP#imgrc=Wcd7F_IoLfX8DM%3A Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Zna se dobro na sta sam ja mislio...a ja cu se informisati ima vremana "mlad sam i zelen jos uvek" Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Druze bez ljutnje ja sam samo rekao da bocici pise Carp Academy i da je 60 ml pakovanje posto imam dvije neotvorene bocice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 ako je VDE onda je to ta aroma Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Jeste jeste VDE, ima njihov znak na bocici! Al nisam znao da je vise nema u prodaji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Da li je moguce da vecina zna o baki sve a ne zna kako izgleda aroma vde tutti-fruti??? Deset postova oko jedne flasice Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Pa polako naucicemo... Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Sve je moguce sem drvenog sporetA! Zamislite tek koliko je permutovanja pojmova u ostalim temama kad je ovako na temi Baka o kojoj svi sve znaju...kao gluvi telefoni :-DSto rece Koskas,Baka je Baka,sve ostalo je Tuti fruti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Sve je moguce sem drvenog sporetA! Zamislite tek koliko je permutovanja pojmova u ostalim temama kad je ovako na temi Baka o kojoj svi sve znaju...kao gluvi telefoni :-DSto rece Koskas,Baka je Baka,sve ostalo je Tuti fruti.Moguce je i drveni sporet,ali samo jednom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Pitam se da li se i zene ovako prepiru na zenskim forumima oko recepata za torte i kolace Kad jedna kaze uzmes 100 grama aleva vanilinog secera,a druga lupi kontru - NE,stavlja se dr.oetker vanilin secer ,ali u manjoj kolicini ,posto je jaca koncentacija. Zatim skuvas 400 grama stark cokolade za kuvanje ,treca joj kaze :Neee,ide nestle . Ne 'gadjaju' se stark i dr. oetker ! i tako u krug .... ni jedna da napise ceo pecept od pocetka do kraja,a svaka 'zna' 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Au ljudi pa koliko fame oko jedne bake ... pa mislim da vecina zna kako se pravi ta baka i mislim da ne mozes mnogo tu da pogresis ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Sve je moguce sem drvenog sporetA! Zamislite tek koliko je permutovanja pojmova u ostalim temama kad je ovako na temi Baka o kojoj svi sve znaju...kao gluvi telefoni :-DSto rece Koskas,Baka je Baka,sve ostalo je Tuti fruti.ja napravio eno od novembra radi u Mariji Partel i to dva komada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts