BogdanKG Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Kolege da li je neko koristi ili ako moze savet do ovog cenovnog ranga? Hvala Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Ja sam nekada davno koristio Okuma DCI 60 koja je tada kostala oko 80e komad i mogu ti reci da su bile vise nego korektne. Vidim da je cijena ove masine na netu oko 110e sto i nije jeftino, ja bi radije dodao jos 20e i kupio neku od Shimano Ultegra modela ili novu Daiwa Emblem tu sigurno nema greske....to je moje misljenje i vjerujem da se svi ne slazu sa tim ali kasnije kad budes htio nekada da prodas taj pribor Okuma nece biti na cijeni dok ove druge skoro uvjek vrijede oko 100e komad Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanKG Posted April 14, 2020 Author Share Posted April 14, 2020 Ova masina kosta nova 9200. Gledao sam jos neke al ne mogy da se odlucim.Shimano aerlex 10000 xtb i daiwa crosscast carp sp 5000ld qd Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Pazi ti sa Okumom neces pogrijesiti sigurno jer su njihove masine vise nego pristojne, nego sam ti ja onako napisao kako stoje stvari ako ikad kasnije pozelis da ih prodas....jer pazi ovo je zarazan sport i vjeruj mi djavo ti ne da mira nego samo kopas da promjenis pribor da uzmes bolji i bolji Al to je do nase lude glave a malo i prestiza nazalost (samo sam iskren ) jer znam da je tako bilo kod 90% sarandzija !!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanKG Posted April 14, 2020 Author Share Posted April 14, 2020 A sta mislis o ove dve sto sam naveo? Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Pa ne znam sta bi ti rekao nisam ih koristio ali ja kada bih birao izabrao bi prije Shimano aerlex 10000 xtb Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanKG Posted April 14, 2020 Author Share Posted April 14, 2020 Ok bato hvala. Valjda ce se javiti jos neko Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 druge dve koje si naveo su skuplje 2000 dinara!!! mala je razlika između tx-7000 i tx-60 koju ja imam a za koju imam samo reči hvale. nemoj razmišljati, za 9200 dinara nešeš naći bolje a ako uzmeš shimano ili daiwa za iste novce onda znaj da su to njihovi početni modeli. nadam se da znaš na šta mislim, golf je golf i slične priče ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanKG Posted April 14, 2020 Author Share Posted April 14, 2020 Znam bato. Hvala. Samo sam hteo da mi neko potvrdi sta mi se mota po glavi. Slazem se sa tobom. Prodao sam castum black 80. Svidela mi se ova... pa reko ajde da pitam Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Bolje da uzmes neke polovne shimano ili daiwe nego okume nove Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesha Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 T-Rex ima osnovno telo od metala (samo su bocne "oplate" od grafita-plastike) kao i rotor (satelit) koji je metani i sa njom sigurno neces pogresiti...Stoji da za iste novce mozes kupiti polovne Shimano ili Daiwa masinice, ali iz nizeg ranga...Novo je novo a polovno je polovno...Sa gorepomenutom Okumom neces pogresiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanKG Posted April 15, 2020 Author Share Posted April 15, 2020 Hvala brate. Masina skroz ok. I slaze lepo i sve. Mislim da necu pogresiti Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DexterLab Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Sigurno neces pogrijesiti, samo su glomazne i teske i to im je po meni najveca mana. Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zile Leskovac Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Drugari, ja sam pre za okume... Imao sam shimano ultegre Xtd 14000,i prodao ih posle 2 god korišćenja, javio se ogroman luft, klokotanje mašine... Tako da shimano je dobar ali samo u vrh klasi, ultegra Ci14, ili shimano meganezium aero tehnium.. Bla.. Bla... Ako hoces da kupiš dobru mašinu srednje, i niže klase, kupiš okumu... I ništa ne možeš da izgubiš... Evo ja prodao ultegre uzeo Okuma T rex... Mašine su prelepe... A vreme će pokazati svoje.... Bolje to, nego da dam 200 eura po mašini kao za Xtd i da se kajem posle i razočaram...ko ne veruje neka pita Ganica, on je stariji ovde na forumu... Loše iskustvo sam imao sa xtd.. Radile bi one ali se javljao lupanje dok se mota, i malo lufta i to mi je smetalo jako... Pozdrav... ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zile Leskovac Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Da me neko ne shvati pogrešno volim shimano, ali shimano srednja i niza klasa nije što je nekad bio... Realno... A ove okume i da se pokvare i stanu neće mi biti zao jeer je jedna mašina 9.200 din.... Smešna cena a pre ozbiljno deluje i mota za taj novac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zile Leskovac Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Drugari, ja sam pre za okume... Imao sam shimano ultegre Xtd 14000,i prodao ih posle 2 god korišćenja, javio se ogroman luft, klokotanje mašine... Tako da shimano je dobar ali samo u vrh klasi, ultegra Ci14, ili shimano meganezium aero tehnium.. Bla.. Bla... Ako hoces da kupiš dobru mašinu srednje, i niže klase, kupiš okumu... I ništa ne možeš da izgubiš... Evo ja prodao ultegre uzeo Okuma T rex... Mašine su prelepe... A vreme će pokazati svoje.... Bolje to, nego da dam 200 eura po mašini kao za Xtd i da se kajem posle i razočaram...ko ne veruje neka pita Ganica, on je stariji ovde na forumu... Loše iskustvo sam imao sa xtd.. Radile bi one ali se javljao lupanje dok se mota, i malo lufta i to mi je smetalo jako... Pozdrav... ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanKG Posted June 30, 2020 Author Share Posted June 30, 2020 Ma nema sta. Ja sam ih uzeo i prezadovoljan sam. Lepo radi na drilu nisam imao nikakvih problema sto se toga tice. Lepa masina mislim da nisam pogresio a ni ti. Videces i sam Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zile Leskovac Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Naravno Bogdane... Vreme sve pokazuje...U ostalom nisu skupe... Nek se prepolovi ako treba... Al bar dobiješ super mašinicu za mali novac... Mota ko luda, dril Predobar... Sta ces vise.... Unutra je cela metalna... E sad spolja, jbg... I ultegre pa imaju plastiku... Al to ne vadi ribu, ribu vadi mehanizam iznutra... Jbg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanKG Posted July 12, 2020 Author Share Posted July 12, 2020 Sto kazes ti vreme.ce.pokazati svoje. Ali mislim da je best buy u ovom cenovnom rangu. Za mene je i ovih 9200 mnogo ali mislim da je za moje potrebe vise nego dobra. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko T. Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Kakvi su utisci sa T REX posle nekog vremena, posto nameravam da ih pazarim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Kako su se pokazale do sada ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts