Srle carp . Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 hoce zizovicu. Culi da je ekipa iz ugrinovaca pokupovala godisnje dozvole pa ce biti poribnjavanj . Najbolje bi bilo da nam dr.Rasa da neke informacije ter je on najvise upucen u vezi bare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted February 16, 2012 Author Share Posted February 16, 2012 Žile, počela je prodaja dozvola to verovatno znaš, a planirana poribljavanja su u martu , kako mi je Sale rekao. Biće sigurno a nadam se i više nego prošle godine. Za sve informacije svratiš u BassShop u Surčinu . pozzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Nemaju nikakve informacije u bass shopu u surcinu,kaze ona devojka kad sam uzimao dozvolu da nije upoznata sta ce se ove godine odvijati na Tvrdenjavi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Vlado i Srle...moram vam se pridružiti ove god na koji dan na Tvrdenjavi! prosle god nisam toliko isao tamo ali ove god ce mo drugacije :-) Tamo je stvarno prelepo nema sta....ubacicu koju sliku sa poslednjeg pecanja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 E pa Stojkovicu nisi se dovoljno porazgovarao sa devojkom iz Bass shopa. Hvala Dr Rasi na informacijama. Pozdrav drugari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Jel postoji dnevna dozvola ili samo godisnja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted February 16, 2012 Author Share Posted February 16, 2012 Postoji naravno i dnevna i godišnja dozvola i mogućnost da se kupi mesto!!U Bass shopu najbolje pitajte Relju za informacije, mislim da mlada dama i ne treba da zna ali Relja mora da ima sve informacije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantom Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Kako se stize do jezera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Ove godine jurimo samo ona torpeda sto pevaju po bari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted February 17, 2012 Author Share Posted February 17, 2012 Kako se stize do jezera?Stiže se relativno lagano iz 2 pravca: 1. Kroz Surčin , u Sportski Centar, i čim se uđe u SPC prva uličica desno do kraja vodi na početak jezera i čuvarske kućice. 2.put je kroz Dobanovce do Pepsija, skretanje ka Pepsiju (levo iz Surčina, desno iz Dobanovaca), pravac do NEltove kapije oko koje ide levi put koji vodi do jezera. Postoji još para alternativnih prilaza koje jako dobro znaju ljudi koji su dolazili par puta na ovu vodu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komar Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 dali je možda sređen taj put što ide oko Nelta (oni veliki sivo plavi) jer sam išao tuda prošlog proleća, jako je loš taj prilaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted February 17, 2012 Author Share Posted February 17, 2012 Ima dva prilaza kod Nelta jedan je gore opisan i on je relativno OK jer se ni po najvećim kišama tim putem niko nije zaglavljivao. E drugi put je skretanje pre ograde Nelta iz pravca dobanovaca i on je malo nezgodniji jer je većim delom zemljani put i zbog toga kada su obilnije padavine može biti tu problema.!Prosto tu se i ne može ulagati jer su to stari poljski putevi koji se razoru po ćoškovima i onda džaba nasipanje džaba sve.Ipakoni su većim delom sezone potuno prohodni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir ugr Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 naravno mile burazeru,ove godine se druzimo na bari...kotlic je spreman samo da ogreje sunce....dobio sam informaciju u bass shopu da se organizuje takmicenje i druzenje na ovoj vodi,koliko sam razumeo samo za clanove drustva tako da ce uzivanje biti zagarantovano....ako sam nesto pogresio neka me rasa ispravi.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Ispravicu te ja ! Bolje juri slobodne dane da mozes da ides na druzenje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted February 26, 2012 Author Share Posted February 26, 2012 U Bass shopu u Surčinu mogu se kupiti dozvole za Tvrdenjavu, seniori 6000 din. plus 300din. clanarina, povlasceni penzioneri,žene,deca do 18god,invalidi 4000din. plus 300din clanarina,zakup mesta za pecanje 4000din. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 raso kakva je situacija sa poribnjavanjem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted February 26, 2012 Author Share Posted February 26, 2012 Biće uskoro informacija, tek je okopnilo . Po informacijama koje imam ...... u martu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Bio sam danas do jezera da vidim kakvo je stanje.. Po mom misljenju moci ce da se peca za nekih 10-15 dana ,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantom Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 gde se nalazi to jezero kada se ide od grada ka centru surcina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Imas objasnjeno ovde negde.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komar Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 pa imaš lepo objašnjeno u vrhu ove teme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted February 27, 2012 Author Share Posted February 27, 2012 Stiže se relativno lagano iz 2 pravca: 1. Kroz Surčin , u Sportski Centar, i čim se uđe u SPC prva uličica desno do kraja vodi na početak jezera i čuvarske kućice. 2.put je kroz Dobanovce do Pepsija, skretanje ka Pepsiju (levo iz Surčina, desno iz Dobanovaca), pravac do NEltove kapije oko koje ide levi put koji vodi do jezera. Postoji još para alternativnih prilaza koje jako dobro znaju ljudi koji su dolazili par puta na ovu vodu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Pitanje za dr.Rasu ,sto je zabranjeno pecanje do 1 aprila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Proveriću!!!! :unknw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantom Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Koliko ima mesta za pecanje? Da li ima jos dozvola za prodaju! Koji je rezim pecanja uhvati i pusti ili se nosi nesto! Kada se kupi godisnja dozvola da li mora da se rezervise ranije? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts