Filip96 Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Nisam video da je diskutovano o ovoj temi, pa evo ovde mozemo o tome. Koji je vas izbor kada se radi o torbama za stapove ? Da li se odlucujete za pojedinacne ili holdall torbe, kao i koje je vase misljenje o prednostima i manama jednih i drugih? Moj izbor su holdall torbe iz razloga sto uglavnom poseduju dodatne dzepove za sitnice , kao i dzep za meredov.Mada cesto zbog lakseg pakovanja i glomaznih masina uvidjam neke prednosti pojedinacnih futrola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Имао сам високо квалитетну holdall торбу, када је напуниш опремом иди па је носи, морш имати тачно опредељено место у ауту где би је ставио.Продао то и купио пет комада јединачних Тракер футрола, никада више заједничку не бих купио 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Nisam video da je diskutovano o ovoj temi, pa evo ovde mozemo o tome. Koji je vas izbor kada se radi o torbama za stapove ? Da li se odlucujete za pojedinacne ili holdall torbe, kao i koje je vase misljenje o prednostima i manama jednih i drugih? Moj izbor su holdall torbe iz razloga sto uglavnom poseduju dodatne dzepove za sitnice , kao i dzep za meredov.Mada cesto zbog lakseg pakovanja i glomaznih masina uvidjam neke prednosti pojedinacnih futrola.Moj glas pojedinacnim futrolama,manje mesta zauzimaju , lakse se pakuju meni su dosta prakticnije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts