berisic Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Ajmo misljenej o novoj Daiwa emblem spod 35 scw Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf1 Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Skoro sam je uzeo i koristio na nekoliko kampanja i prezadovoljan.Zadovoljila sve moje potrebe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kole-mpek Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Uffffffff.Brza od stare, mnogo tisa od stare, mnogo lepse radi od stare. Dal zato sto je nova pa je i daleko utegnutija od stare, videcemo dokle. Lepse slaze od stare, dalje leti od stare, manja je, kompaktnija je...ima QD. Odusevljenje dolazi tek kad izadjes na vodu, a ne kad otvoris kutiju. Ali mi je stara mnogo lepsa i verujem joj. Videcemo sa novom sam odpecao ovu sezonu i stvarno imam samo reci hvale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 I mene vrlo zanima ova mašina i eventualno ako neko ima ideju za poredjenje sa Shimano Speed Master 14000XTC,ili ako neko ima iskustva sa tom mašinom, da ne otvaram novu temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts