GORANBILLY Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Nema na cemu Mile,slatke su to muke sa bebama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 proveo sam 5 dana u Ritu, prepodne pecao a popodne završavao neke stvari na vikendici, prvobitni plan mi je bio da svo vreme provedem na vodi ali kad sam shvatio da riba radi samo u jutarnjim časovima onda sam odlučio da smanjim količinu stvari i lovim samo prepodnevne ribolove, ta varijanta mi je zbog obaveza mnogo više odgovarala. Ogromna voda je u mnogome smanjila izbor mesta i ja sam bio ubeđen da neće biti nekog bog zna kakvog ulova ali ispostavilo se da sam bio u krivu odlučio sam se da lovim na mom starom mestu ali na malo drugačijim spotovima jer je dubina na uobičajenim po mom mišljenju prevelika za ovo doba godine. Mesto sam danima pripremao mešanim partiklima i sa po malo boila arome Red bull a dubina na kojoj sam lovio je bila od 1m do 2,5m. Već prvo jutro pola sata nakon zabacivanja dobijam prvu ribu, šarana oko 5kg i nakon toga se ređaju udarci na svaka 2 sata otprilike, iznad svih mojih očekivanja. Sve lepe ribe. Svaki dan pecanja sam imao od 3-5 udaraca, od toga nekoliko riba preko 10kg a većina od 3-5kg. Sve ribe su uhvaćene na boilu kojojm sam i hranio i na Cukk školjka. Probao sam amura ali nisam imao sreće, na kukuruz namenjen njemu su mi dolazili sitni šarani i ogromne babuške. Sve u svemu prelep odmor i uživanje u prirodi koja me, i ako je poznajem kao svoj džep, svaki put ponovo iznenadi! Evo par sličica da vam prenesem samo delić atmosfere, a slike onih najvećih riba će biti objavljene naknadno. http://img254.imageshack.us/img254/9770/dscf7362.jpghttp://img585.imageshack.us/img585/2634/dscf7354o.jpghttp://img17.imageshack.us/img17/9749/p4230541.jpghttp://img507.imageshack.us/img507/5329/p4240551.jpg 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Cale ostaje cale ! bravo kiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Svaka cast za kampanju Kiki lepo ste prosli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Svaka Cast!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Kristijane, respect ! Divlja voda, divlji saran, treba biti strucnjak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Evo malo teškaša http://img33.imageshack.us/img33/2363/dscf7378k.jpghttp://img547.imageshack.us/img547/8530/p4240554.jpg Hvala vam puno drugari. Zadovoljstvo mi je da sa vama podelim moju radost. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 p.s. riba sa donje slike je ista ona od prethodnog posta, samo je ovde mnogo lepše ispala Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Prelepa riba,bravo kolega!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Samo napred i super su ti izvestaji i nastavi da nas obradujes! Ja ne mogu zbog obaveza na pecanje pa volim da vidim kad neko objavi ovakve fenomenalne slike 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deni90 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Kiko, jesi cuo nesto o ovome: http://www.radiodunav.com/novim-cenovnikom-odlazak-na-plazu-kod-harcasa-za-prosecnu-porodicu-1000-dinara-po-danu/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Jesam. Bas me interesuje kako ce to da prodje. Jedva cekam da vidim. I ko ce ici okolo to da proverava i naplacuje eventualne kazne. Debili! Ne znaju vise sta bi smislili. Ali svakako mislim da od toga nece biti nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Protekle zime čitajući forum mogao se steći utisak da u Srbiji više nije moguće uhvatiti ribu ako nemaš Bad Boy ili HI S 200 ili bar običan HI S. Prošla zima, došlo proleće, kažem ja sam sebi: "šta ćeš sad bedo, počela sezona a ti nisi štapove kupio, opet nećeš ništa da uhvatiš!!!". Ništa, odlučih da napravim jedno 40kg boila pa da hranim neko vreme pa možda prevarim nekog koji ne prati englesku modu. I taman završio pravljenje boila kad se setim: "jaoj, hebo te konju pa napravio si boile samo od jednog mixa!!! pa u Srbiji nema šanse da uhvatiš šarana ako imaš boilu od jednog mixa, mora biti bar tri od kojih jedan obavezno mora biti Red Hering!!!" I počeh ja tako hraniti par nedelja, sav skenjan, bacam te boile ko debil a neću ništa uhvatiti... Otišao pre desetak dana prvi put na par sati i odmah dobijem jednog oko 3kg, gledam ima oba oka, brkovi mu nisu odsečeni. Sreća. Možda je neki iz ledenog doba. Otišao jutros na par sati, išao hraniti pa rekoh da malo zabacim. u 7 dobijem jednog od 6kg i u 9 jednog od 10kg, oba vraćena redovno. u 11 se spakovao i otišao, radim popodne :( Ali se zato sutra vraćam da probam još kojeg ovog neinformisanog da prevarim.E sad, stvarno mi nije jasno kako sam uspeo da ih uhvatim tako skrnavo opremljen ali neka, ja se ne bunim. Biće slika ovih dana, valjda će biti i koji malo deblj 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Mozda je na vodi iskljucen internet, pa su nesrecnici ostali neinformisani?! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 mene vise cudi kako si uspeo da uhvatis ribu kad na nasim vodama ribe nema,skoro da nema ni vode 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 uhvatio sam par komada na komercijali pa sam ih preneo ovamo. ahahah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Yebem li ga, a mozda ti je uspjelo za rukom to sto ti sarani na Monostorskom ritu nemaju wireless signal? Bistro Kristijane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Ma to je zato što znaš Billija Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Ma to je zato što znaš BillijaMačko moja i ti me znas ali to nije nista pomoglo,idalje ne znas da pecas! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Kristijane, svaka cast na predanosti i uspesima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Mačko moja i ti me znas ali to nije nista pomoglo,idalje ne znas da pecas! Niti cu nauciti! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Niti cu nauciti!Ma bitno je da ti to volis... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Ma bitno je da ti to volis...E to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deni90 Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Imao sam priliku da posetim raj na zemlji, evo malo slika: 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Stavi i ribicu Deni. NIje neka veličina ali je prelepa riba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts