GORANBILLY Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Nije som ,ne znam sta je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 jel ovaj mehur na slici od te velike somine ???Nije, to je od bass-a malo je falilo da ga Goran uhvati u akciji!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 moderatori mozete li ovu temu da prebacite u VODE!? Mislim da je prikladnije jer pisace se jos puno a kad bude iskljucivo o ulovima, otvoricemo ovde novu pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 a Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 kako da uhvati lisku kad su ih somovi sve pojeli?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Ljudi salu na stranu, ja znam sta smo videli! Nemam razloga da izmisljam takvo nesto!!! I nije mi prvi put da vidim takvo nesto! Svako ko je ikada malo ozbiljnije pecao soma, pogotovo u prolece mogao je da prisustvuje slicnom prizoru!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Istina, meni i Vojkanu jedan takav umalo Prdu ne pojede onomad na Pelagicevu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 a Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 ajmo jedno pitanje ,sta bi ste vi radili u situaciji da pecate na ivici lokvanja kao sto smo mi pecali a da nema udarca a da vidite da u lokvanju ima ribe( to se nama desilo na ovoj vodi). Sta smo mi probali,Probali smo da izvucmo ribu napolje primamo,probali smo da odignut mamac zavucemo u rupu medju lokvanjima,probali smo klasican mamac na dnu (bez podizaca) u lokvanju ne bi li bar udarac dobili ali nista!Kakva su vasa iskustva po ovom pitanju,znam da ce mnogima pomoci ova razmena iskustava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Jel moguce da niko nema sta da kaze na ovu temu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALE55 Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 BILLY POSTAVI TO KAO POSEBNU TEMU I ODGOVORICE TI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 ajmo jedno pitanje ,sta bi ste vi radili u situaciji da pecate na ivici lokvanja kao sto smo mi pecali da nema udarca a da vidite da u lokvanju ima ribe( to se nama desilo na ovoj vodi). Sta smo mi probali,Probali smo da izvucmo ribu napolje primamom,probali smo da odignut mamac zavucemo u rupu medju lokvanjima,probali smo klasican mamac na dnu (bez podizaca) u lokvanju ne bi li bar udarac dobili ali nista!Kakva su vasa iskustva po ovom pitanju,znam da ce mnogima pomoci ova razmena iskustava!Ponovljeno pitanje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Kad riba neradi mozes postaviti sta god hoces i gde god hoces,lako moguce da vam se to desilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Kad riba neradi mozes postaviti sta god hoces i gde god hoces,lako moguce da vam se to desilo.potpuno si u pravu Prdo, kad nece, onda nece i mozes da radis sta hoces ali dzabe!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Ma shvatio sam ja da riba nije htela da radi ali se pitam da li smo mogli jos nesto da probamo ne bi li ga prevarili da uzme mamac. Jer ga je u lokvanju bilo i to se lepo videlo! Kris jel imas kakvu informaciju pecali se sta u Ritu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Nemam pojma Gorane, nisam bio od onda! Imao sam ispite ovih dana, oticu verovatno u nedelju, ako nista drugo onda bar da se provozam malo i nahranim!!!E da, onaj moj komsija sto smo ga videli da peca soma uhvatio jednog od 28kg na varalicu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIX Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Te šarane ćete upecati samo ako ja budem išao sa vama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Mozda ima i u tome nesto! Ponesi pendrek pa pa da ih isteras na cistinu iz lokvanja, onda su nasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
predrag1 Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Ali prvo da opkolite lokvanj Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Te šarane ćete upecati samo ako ja budem išao sa vama. Mi te zvali i prosli put,pa cemo te zvati i sledeci! Nego ja se sve nesto razmisljam da sledeci put ponesemo mi kedere,rovce i durdubake. Da batalimo qruze i boile! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 bio sam danas na vodi, nisam pecao, samo hranio!!!Jedan prijatelj koji peca na mom mestu kad mene nema uhvatio jednog od 8kg a pre par dana jednog od 9!!!Gorane to je onaj sto je pecao na sred lokvanja kad smo bili!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Vlado mislim da je dosta tesko da prevuces preko lokvanja i pecas sa druge strane jer je pojas lokvanja sirok bar 20-25m ( po mojoj slobodnoj proceni) Ja sam pokusao da spustim sistem bas izmedju lokvanja i uspeo sam ali ...Kristijane to bese onaj lik koji peca samo vikendom,malo udesno od mog spota je pecao?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 eeeeeeee bas taj! a sad peca tacnp tamo gde sam ja pecao, tako smo se dogovorili, posto ja ovih dana nisam u mogucnosti da idem redovno, ali samo jos malo........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIX Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Te šarane ćete upecati samo ako ja budem išao sa vama. Mi te zvali i prosli put,pa cemo te zvati i sledeci! Nego ja se sve nesto razmisljam da sledeci put ponesemo mi kedere,rovce i durdubake. Da batalimo qruze i boile! Poneću ja varaličarca Tako ćemo pokritu sve prilike i neprilike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts