Carp Yo Yo Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Mora da se poplacaju licence da bi sve proradilo. Para trenutno nema, kad se poplaca sve obavesticemo vas To je znaci iza Nove godine dok ovi poplacaju sponzorisane sobe super ti je avatar bas si kulll ispao u toj sepija varijanti hahahahJa se smijao Lakiju i dobio onu: rugala se ruga i dobila druga ahahahahaaha 'si vidio Bane avatara Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Ja se smijao Lakiju i dobio onu: rugala se ruga i dobila druga ahahahahaaha 'si vidio Bane avatara sve gledam jesi li ti ili mi se ucinilo hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Ja se smijao Lakiju i dobio onu: rugala se ruga i dobila druga ahahahahaaha 'si vidio Bane avatara sve gledam jesi li ti ili mi se ucinilo hahaha Malo mi glava na krivo hahahhaha i sve sivo nesto oko mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumadinac_ribolovac Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Postoji problem prilikom zamene slike.Voleo bih da admin objasni gde je greska.Slika je velicine 29kb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 carp yo yo sad imas istu sliku kao i sumadinac sta vam je ljudi nemozete svi imati iste slike :rofl: :rofl: admine utici na njih inace ce svi uzeti ovaj crno beli portret ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 carp yo yo sad imas istu sliku kao i sumadinac sta vam je ljudi nemozete svi imati iste slike :rofl: :rofl: admine utici na njih inace ce svi uzeti ovaj crno beli portret ;) Nek admin ispita prvo ko je od koga ukrao sliku pa cemo dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Postoji problem prilikom zamene slike.Voleo bih da admin objasni gde je greska.Slika je velicine 29kb. Mora da se poplacaju licence da bi sve proradilo. Para trenutno nema, kad se poplaca sve obavesticemo vas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted November 24, 2015 Author Share Posted November 24, 2015 Nista samo da ve se javim, nisam rikno, ne pecam guglam, I eto to je to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts