Aleksandar Aca Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 kazu da je od 1 marta medjutim zvali smo kuleta ne javlja se na telefon,mozda i nije od 1 ko ce ga znati ti bolje pecaj u kolubari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Samo dodji orkic na miku taman da se ponovim za garnituru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 zvanično, od prvog marta (01.03.2015.) otvorena sezona za pecanje! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 zvanično, od prvog marta (01.03.2015.) otvorena sezona za pecanje!Jel to vazi i za malo jezero?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Jel to vazi i za malo jezero??malo radi vec nedelju dana i lepo se peca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 malo radi vec nedelju dana i lepo se pecaHvala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Postavite slike ili dajte neke izvestaje kakvo je pecanje bilo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksandarx Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Pozdrav svim sarandzijama i jel bio neko na Miki tj. jel bilo nekih lepih ulova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imbica Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Pozdrav druže,bio sam ja u utorak na 9,situacija je sledeća,ja nisam imao apapsolutno ništa,dva momka do mene na 8 isto na 11 jedna ili dve ribe preko puta na celoj strani jedna ili dve ribe,sve ukupno dve do četri ribe koliko sam ja video,bio sam dosta umoran radio sam dezurstvo pre toga,Medjutim na 10 je bio lik koji je imao izmedju 32-40 riba,znam da nije imao ispod toga sigurno,što amura što sarana..Eto toliko od mene poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Tacnije od 50 udaraca izvadio je 45 riba,ja sam bio u sredu sa drugarom na 5 i ukupno imali deset kom,malo ga je vreme preseklo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Ako je tih 50 udaraca imao na dnevnom pecanju, odnosno za 12 sati dnevnog pecanja, onda je to ozbiljna robija... Da neko ne pomisli da ne cenim tu brojku?! Naprotiv!!!Ogroman respect, ali je to za mene robija... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Jeste kolega za jedan dan,sve pohvale za njega ali ja bi se spakovao i otisao kuci,fizikalisem na poslu!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imbica Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Eto,kolega Sandro bolje zna,kao što rekoh bio sam preumoran,pa nisam precizno brojao,pomagali smo mu mi ostali:-)...Pri tome činii mi se da je lik zabacio tek oko devet sati,kasnio malo,da je bio još jedan sa njim samo da baci po koju raketu pošto čovek nije postizao, bilo bi još više.Sve u svemu svaka mu čast,pri tome jako zanimljiv lik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Jeste kolega za jedan dan,sve pohvale za njega ali ja bi se spakovao i otisao kuci,fizikalisem na poslu!!! Meni se prosle godine desilo na kecu da od 19.00 do nekih 23.00 imam 30-35 udaraca!Bukvalno nisam stizao da zabacim treci stap... Drzao po dva stapa u rukama, borio se kao ranjenik... Bez hranjenja, samo PVA, i bilo sta na udici!Iskrivio sam se za ta 4 sata!!!U 23.00 sam povadio stapove i legao da spavam! Ali je bila pustena voda, dopunjavalo se jezero, pa je bilo viska kiseonika i vrilo je kao u kosnici... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 I meni se to desilo jednom na kecu,dosli smo ok 18 h dok smo se raspakovali zabacili posle sat vremena i do dvanest pola jedan tridesetak riba,od tad do sutra posle podne ni bip,teko oko 16h izvadili dve ribe!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Ne, kod mene nije stalo, naprotiv...Da sam nastavio, ko zna koji bi broj riba bio?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Meni se prosle godine desilo na kecu da od 19.00 do nekih 23.00 imam 30-35 udaraca!Bukvalno nisam stizao da zabacim treci stap... Drzao po dva stapa u rukama, borio se kao ranjenik... Bez hranjenja, samo PVA, i bilo sta na udici!Iskrivio sam se za ta 4 sata!!!U 23.00 sam povadio stapove i legao da spavam! Ali je bila pustena voda, dopunjavalo se jezero, pa je bilo viska kiseonika i vrilo je kao u kosnici...Lako je tebi kad mozes do sajle da dobacis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Ne, kod mene nije stalo, naprotiv...Da sam nastavio, ko zna koji bi broj riba bio?!srecom pa si stao ostala bi rupa u vodi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Lako je tebi kad mozes do sajle da dobacis Ne mogu, nego sam zabacivao sa strane, pa razvlacio do platforme... srecom pa si stao ostala bi rupa u vodi Imao sam obzira prema buducim pokolenjima! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Petak noć i subota dan pecam tamo pa ko god je raspoložen ili peca tamo u to vreme nek navrati na keca na piće i da se ispričamo malo.. :-D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts