olivaro Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 sta je bolje? interesuje me vase misljenje . treba mi za dalji zabacaj, preko 100m stap od 3.90m i 3.5lb CHUB OUTKAST ili CORMORAN PROCARP CARP MISSION1 a moze i drugi stap u toj klasi. :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
predrag1 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 između ova dva CHUB QUTKAST definitivno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Izmedju bilo kojih u toj klasi definitivno Chub Outcast!!! Ja imam 12" 3lb i nemam dovoljno reci da ti prenesem svoje odusevljenje od kada ih koristim, nemam apsolutno ni jednu zamerku, mozda jedino sto nisam uzeo 13" 3,5lb Imao sam pre njih i skuplje stapove, ali za ove imam osecaj kao da su napravljeni bas za mene!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad1977 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 I ja imam samo reci hvale za Chub-a. Ja imam 3 komada 12` 3.5lb i stvarno sam odusevljen sa njima. Kao sto je napisao Kristijan "kao da su pravljeni za mene".Pozz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivaro Posted April 30, 2009 Author Share Posted April 30, 2009 to je taj cormoranov stap lepsi od chub-ahttp://www.postimage.org/aVy3xm0.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad1977 Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Ma pusti lepotu, ako to gledas i up-grader od spro-a je lepsi od oba gore navedena stapa ali nemoze ni da im prismrdi.Pozz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivaro Posted July 9, 2009 Author Share Posted July 9, 2009 odluka je pala ,kupjeni su outcast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Lepo, al kakva je razlika , ima dve vrste CHUB Outkast 50 12-3,5lbs / CR27-50, i Outkast Carp Rods 12/3,5lb, RIBOLOVAC-pojasni Link to comment Share on other sites More sharing options...
predrag1 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 CR27-50 Prvi provodnik 50mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 CR27-50 Prvi provodnik 50mmPa nisam bas upucen, al zdrav razum mi kazuje da to znaci da je taj stap sposobniji za dalje izbacaje, jel to sirina povodnika ili udaljenost od , aj da ne lupam rolenhantera ili vec kako se zove.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivaro Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 50mm je precnik prvog provodnika sto znaci da je bolje za dalji zabacaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Smrda se previse uozbiljio,postao je majstor za pribor i vise nece da se zeza sa nama neznalicama :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivaro Posted October 8, 2009 Author Share Posted October 8, 2009 :think: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 imam puno izlazaka na vodu sa outkastima pa cu napisati moje misljenje o stapu;Stapovi su odlicni ,bacam sa 105g olovo opste ga ne oseca,ja postizem daljinu do 130m.nisam probao vece olovo jer nisam imao potrebe,cak ni na takmicenju.imao sam priliku da su videli kako bacam sa tim stapovima pa su i oni kupili.jedino treba kod zamaranja ribe na napadnutim vodama gde su vec pocepana usta ribe paziti kad je riba blizu a jos narocito kad dodje do shok predveza zbog krutosti stapa da se riba ne izgubi,ali je to sve normalno sa 3.5lb imam i grys x flite 3.5lb tek je to prava stvar :dance: :dance: ko kupi chub ili greys taj nece da pogresi sa kupovinom.PotpisujemJa imam Outcast 3lb i nemam nameru da ih menjam nikad, jos nisam nigde naisao na situaciju gde su me izneverili, ne bitno da li je u pitanju daljina izbacaja ili velicina ribe, a ja bas pecam na teskim terenima! Imam potpuno poverenje u moje stapove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts