zule Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 trenutno stanje:nocna mora---620+2 ribe za vaganjemeleg---380austrijanci box 2----320 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 http://www.postimage.org/Pq1mRm1r.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Nasa ekipa je napustila ovo takmicenje,sa jednim pitanjem :?: REGULARNOST TAKMICENJA Odgovor ili misljenje ocekujemo od nekih ucesnika i nekih domacina koji su clanovi naseg foruma :!: ps Mislim i nadam se da Prda i Vojkan nisu umesani Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Posle jutrosnjeg merenja izvestaj by Voja1. Nocna mora 617.5kg 2.Melegovci 388kg3.ct karpenjaeger 320kg4.Liman 251kg5 ekipa na mestu 29 sa 232kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Nocna mora 650.35PRDONI 388.60carpfenjaeger 342.9Liman Tesanj305carplords 1 259.05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Nasa ekipa je napustila ovo takmicenje,sa jednim pitanjem :?: REGULARNOST TAKMICENJA Odgovor ili misljenje ocekujemo od nekih ucesnika i nekih domacina koji su clanovi naseg foruma :!: ps Mislim i nadam se da Prda i Vojkan nisu umesani Vatam se tastature na minut,kasnije ceo izvestaj.Digla se neka frka jer je neko pogledao moj post i malo ga izvrnuo ...SUDJENJE NEMA VEZE SA OVIM,A KAMOLI STANKO :!: Veceras,kada budem imao vise vremena cu napisati celu hronologiju ovoga sto nam se desilo(neznam jos kako da ga nazovem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 evo friskih informacija od cika Voje 1. Nocna Mora 786kg2. ViP ili ti Voja Prda i Zlocko 443kg3. box 2 carpfenjaeger 380kg4.liman 331kg5.ct austrian-carplords 1 268kg da napomenem da ta pozicija nikad nije dala toliko ribe ( tako kazu vipovci)6.29.ct team allround 1 261kg7.ct carp-fighter austria 1 232kgJos jedan podatak na poziciji br 4 peca ekipa ct kamenolom nasice imaju 180kg i odlicno pecaju Ukupno upecano 4509kg, 526kom,prosecna tezina 8.57kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Danas me zvao Prdoni i kaze da je pritisak do bola,ali ne sekira se previse.Kaze imaju hrane ne za 120,nego za 240 sati pecanja.Riba im kako rece nije u prolazu,nego je fakticki tu u krugu svo vreme,pa moraju da budu oprezni sa hranjenjem.Jedinica ga satire,pa gleda samo da ga ne ugrozi dvojka,jer su mu kako rece sanse protiv keca nikakve.Jedna mi samo stvar nije jasna,a to je da na merenju ribe ne prisustvuje NIKO iz susdnih ekipa. :?: :!: :?: Ne ostaje nam nista drugo nego da navijamo da nam Prdoni izdrzi do kraja.Cepaaaaj Prdoooo!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Sta nam se desilo na maratonu u Pelagicevu :roll: Takmicenje napustamo bez ikakve sumnje u bilo sta,javljamo se organizatorima koji su razumeli i bili svedoci nasih privatnih razloga-malera koji su nam se desavali za vreme kupa.Krecemo kuci i svracamo u Brcko da se vidimo sa poznanicima(clanovima drustva pelagic)Docekani smo sa recima PA STA PECATE TAJ KUP KADA STE ODRADJENI U tom trenutku krece crv sumnje jer nam to nije rekao neki prolaznik vec jedan od ozbiljnih ljudi sa Pelagica..Pa nam redom navodi neke razloge,a ja ih sada ovde nabrajam Sadasnji predsednik vuce keca-top poziciju-treci put za redom U prvih pet kuglica izlaze sve top pozicije :!: I jos malo nekih pikanterija(nisu za javnost-ljudi sa pelagica znaju o kojim pikanterijama pricam)koje su dolile ulje na vatru u nasim glavama... Krecemo dalje i u kolima opet krece crv sumnje i pocinje nase glasno preslisavanje-mozda paranoja1 Stanko(odlican covek)prvi put nije vodio izvlacenje,a do sada uvek2 Od 20 austriskih ekipa top dve pozicije bas vuku domacini itd,itd3 O predsednikovoj top kuglici treci put za redom cujemo jos na kupu,ali se ne obaziremo na to tada ali posle ovih novih dobijenih informacija vise ne znas sta da mislis Danas se cujem sa Stankom vise puta,i saznajem neke novine o clanovima koji su nam to rekli....Neke od razloga zasto su nam tako prezentovali stanje(neko iskljucen,nekom zabranjeno pecanje na kupu,dve struje-klana itd itd) SADA NA KRAJU BUDI PAMETAN POSLE SVEGA OVOGA I USTA DA VERUJES-MOZDA SMO POKRADENI :?: -MOZDA NAM JE POTURENA PRICA O KRADJI :?: Sve u svemu misljenja smo da kako god da je,nazalost samo Pelagic gubi :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 zavrseno 1.Nocna mora poz 12.Meleg baits poz303.austriska ekipa poz 2 Cestitke Prdi Vojkanu i Zlocku :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarpTrade Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Kako je počelo - tako se i završilo. Čestitke Prdi i Vojkanu ! Još jednom su pokazali da su majstori ,a njihovi uspesi postaju već tradicija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalicuss Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Pridruzujem se čestitkama mog timskog partnera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 I ja se pridruzujem cestitkama,SVAKA CAST MAJSTORIIIIII!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Svaka čast Miši za prvo mijesto !A svaka ćast i ekipi Meleg baits koja je izdržala pritisak ostalih ekipa i sačuvala 2 mjesto!Prdonije, I Vojkane nadam se da nečete doči na kup u 6 mj. i upropastit mi obranu titule Link to comment Share on other sites More sharing options...
zule Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 KONACNI REZULTATI Br.box....Naziv ekipe...........................konacan plasman.......ukupno kg 01.........NOCNA MORA........................1..........................846,1530.........MELEG BAITS.........................2..........................484,7002.........KARPENJAEGER......................3..........................413,50 28.........LIMAN TESANJ.......................4..........................341,3029.........TEAM ALLROUND 1..................5..........................309,9026.........AUSTRIAN-CARPLORDS 1...........6..........................276,5509.........CARP-FIGHTER AUSTRIA 1.........7..........................256,6017.........CARPHUNTERS BOHMERWALD.....8..........................205,7011.........DELIJE IZ SUMADIJE.................9..........................191,3004.........KAMENOLOM NASICE................10.........................189,5506.........NEUDOERFLER SCHUPPIS...........11.........................186,9008.........TEAM ALLROUND 2..................12.........................176,7003.........PRO CARPER.........................13.........................168,5520.........CARP DIEM...........................14.........................150,0027.........CARP-FIGHTER AUSTRIA 2.........15.........................146,0025.........BOILLIE-FUCHS-AUSTRIA ..........16.........................127,6019.........TEAM ALLROUND 3..................17.........................110,6007.........LORD 1................................18.........................92,4031.........AUSTRIAN-CARPLRDS................19.........................77,4510.........CARP HUNTERS GRATKORN.........20.........................73,3005.........RANGEMASTER 1.....................21.........................65,8014.........CARP&MOORE........................22.........................24,6015.........DUNAV BEOGRAD.....................23.........................22,50 Ukupno ulovljeno 4937,65 Ukupno ulovljeno komada 577 Prosjecna tezina 8,56 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 bau ,bau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 sto je volika razlika izmedju 1 i 2 mjesta?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 jebiga druze kad neznamo. Evo i ja nesto pametno da kazem.Nije bilo lose durgi put cemo se potruditi da bude bolje.Nismo se bas pokazali :oops: otisla samo litra pelinkovca uz svesrdnu pomoc ljudi koji su navracali,ali obecavam da cemo trenirati za neki naredni kup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CandR Bn Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Sta nam se desilo na maratonu u Pelagicevu :roll: Takmicenje napustamo bez ikakve sumnje u bilo sta,javljamo se organizatorima koji su razumeli i bili svedoci nasih privatnih razloga-malera koji su nam se desavali za vreme kupa.Krecemo kuci i svracamo u Brcko da se vidimo sa poznanicima(clanovima drustva pelagic)Docekani smo sa recima PA STA PECATE TAJ KUP KADA STE ODRADJENI U tom trenutku krece crv sumnje jer nam to nije rekao neki prolaznik vec jedan od ozbiljnih ljudi sa Pelagica..Pa nam redom navodi neke razloge,a ja ih sada ovde nabrajam Sadasnji predsednik vuce keca-top poziciju-treci put za redom U prvih pet kuglica izlaze sve top pozicije :!: I jos malo nekih pikanterija(nisu za javnost-ljudi sa pelagica znaju o kojim pikanterijama pricam)koje su dolile ulje na vatru u nasim glavama... Krecemo dalje i u kolima opet krece crv sumnje i pocinje nase glasno preslisavanje-mozda paranoja1 Stanko(odlican covek)prvi put nije vodio izvlacenje,a do sada uvek2 Od 20 austriskih ekipa top dve pozicije bas vuku domacini itd,itd3 O predsednikovoj top kuglici treci put za redom cujemo jos na kupu,ali se ne obaziremo na to tada ali posle ovih novih dobijenih informacija vise ne znas sta da mislis Danas se cujem sa Stankom vise puta,i saznajem neke novine o clanovima koji su nam to rekli....Neke od razloga zasto su nam tako prezentovali stanje(neko iskljucen,nekom zabranjeno pecanje na kupu,dve struje-klana itd itd) SADA NA KRAJU BUDI PAMETAN POSLE SVEGA OVOGA I USTA DA VERUJES-MOZDA SMO POKRADENI :?: -MOZDA NAM JE POTURENA PRICA O KRADJI :?: Sve u svemu misljenja smo da kako god da je,nazalost samo Pelagic gubi :!: Ispada da "advokatisem" po sajtovima u korist Pelagiceva ali nije tako.Ne tvrdim da nije namjesteno izvlacenje jer nisam ni bio tamo.Ali ima puno nelogicnosti u tvom i prdinom pisanju.Za prdino pisanje sam na *** napisao da je govnarsko jer je od starta sumnjao.Kad nesto posumnjas ili cutis ili ides "do kraja",a ne ko p.....a-cutis pa kad se dohvatis tastature sa bezbjedne daljine "skevces".Ti si navodno tek kad si krenuo kuci "saznao" za mahinacije,pa recimo da nisi imao priliku da nekom "skreses u brk" Kazes-Sadasnji predsednik vuce keca-top poziciju-treci put za redomReci mi molim te kad je to bilo?Znam da je na otvaranju sezone na prvom vikendu povukao 6icu,a na drugom keca.Ko je normalan da sebi namjesti(ako je uopste u mogunosti) top poziciju na druzenju gdje nema nikakve nagrade??!!Prosle godine sam 3 puta povlacio poziciju na kojoj ste vi pecali(rott je zato i zvao mog brata poslije izvlacenja da mu kaze nesto o 15ici jer smo je "doktorirali").Sta sam trebo da kazem prosle godine?Namjesteno mi je!? "I jos malo nekih pikanterija(nisu za javnost-ljudi sa pelagica znaju o kojim pikanterijama pricam)koje su dolile ulje na vatru u nasim glavama..." Sta ovo znaci?Zvao sam Stanka da mi kaze nesto o tim "pikanterijama",medjutim kaze da nema pojma o cemu se radi.Obzirom da sam zagrizeni takmicar,volio bih(a tvrdim i svi koji ovo citaju) da znam o cemu se radi.Daj da svi znamo pa da ne idemo vise nikad tamo na takmicenje. "-MOZDA NAM JE POTURENA PRICA O KRADJI :?: "u ovoj recenici treba izbaciti "poturena",a ubaciti "potrebna" i i mozda ce cijela prica imati smisao CT Uhvati I Pusti - BijeljinaNebojsa Tuzlancic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALE55 Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 CESTITKE PRDI, VOJKANU I ZLOCKU ZA OSVOJENO DRUGO MESTO!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Čestitke i s moje strane.Bravo majstori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADA M Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Pridruzujem se cestitkama i BRAVO MAJSTORI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted May 11, 2009 Author Share Posted May 11, 2009 Hvala svima na cestitkama, trudicemo se da budemo jos bolji!!Za sve ostalo... NO COMMENT..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Naravno da su puni utisaka,onaj do nas nije hteo da ide kuci,covek se zaljubio u Vojkana. Prvo smo se pogledali ispod oka ali jako brzo se zdruzili,Vojkanov engleski je jako dobar tako d smo uspostavili kontakt uz picence.Ljudima sponzori nece da placaju neka sitna takmicenja vec ih malttretiraju da idu po velikim kupovima,tipa wrld clasic i slicno,bas im tesko pada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts