Kristijan_Sombor Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 http://www.postimage.org/gxFTHxS.jpg Da li neko ima iskustva sa ovim rod podom, ja sam razmisljao da ga kupim pa me interesuje vase misljenje! I da li se vise isplati uzeti njega ili Ugo Pod 1 :?: :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
predrag1 Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Meni si sviđaju oba , ali bih se pre odlučio za UGO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted May 11, 2009 Author Share Posted May 11, 2009 Tako ce izgleda i biti, ali sam postavio cisto da mi neko kaze nesto o ovom posto o Ugu znam otprilike sve sto me interesuje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 sky pod veruj mi znam da ne volis fox ali... ipak lisica je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted May 11, 2009 Author Share Posted May 11, 2009 Nije Vlado u tome problem, jeste da ne volim Fox ali progledao bi lisici kroz prste sto se tice Sky pod-a, u novcima je problem :( :( :( :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 a koja je cena za ugo pod nesto sto sam ja nasao na netu je 350-400e :o :o mozda je to nesto novo il icene stare Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyfish Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Pogledaj i cignet tackle rod pod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaxy Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Koji god od ova dva da uzmes, neces pogresiti. Jer ces uvek moci, da nabavis ili krace ili duze prednje sipke i da ima dvostruku ulogu i sky-a i obicnog. Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
coro Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Sa ugom 1i 2 dobiješ dugačke noge u kompletu kada kupuješ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
damir.dj Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 CIJENA UGE U HRVATSKOJ JE 220€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
damir.dj Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Na Ugoplastove rod-podove imaš garanciju na dijelove tri godine i mogu se svi djelovi ako se nešto slučajno dogodi izmjeniti a na drugim rod podovima garancije nema.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 Hvala Damire! Samo mi reci o kom ugu govoris?! Kecu ili dvojci?! mene konkretno interesuje 1 od prohroma!!!Verovatno cu se na kraju odluciti za Ugo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goranm Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Pogledaj i cignet tackle rod pod.ja sam kupio i jako sam zadovoljan sa njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 el moguce da si za standard verziju dao 240 ojra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tami Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Ja garantiram da je ugo pod definitivno najbolji rod pod na tržištu.Možda bi se vi trebali prestati stalno furati na neke 'marke' i vidjeti šta je pravi proizvod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Evo Tamara ja pristajem da mi das jedan i da ga testiram godinu dana,pa da kazem kakav je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Kristijane mozda si trebao malo sacekati evo izasao novi CYGNET Grand Sniper Supreme mozda biti taman pasovao za tvoje potrebe Tami ugo pod je bez dalnjega odlican rod pod,ali nezaboravimo daje ugo samo kopija Grand Sniper kojeg mozes po citavom svetu naci i kupiti dok se ugo samo na nasim prostorima procuo i najvise se prodao a po evropi ga slabo poznaju!Zasto??? Ja neznam kakva je to danasnja moda da svi kopiraju jednog drugog :roll: Dali to bili obicne sarandzije,bait firme,renomirane firme itd...A ako neko nesto novo pokaze ili na trziste iznese,prvo pljuju po njemu pa ga onda kopiraju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pele Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Neču reči da ugo nije odličan rod pod,ali da je najbolje na svetu :?: do sada što sam najbolje vidio je sky pod od foxa,šta je čovjek radio od njega na prezentaciji,to je zaista čudo,ali treba dati puno eura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Hunter Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Tocno tako UGO pod je dobar (po meni pre skup) ali daleko od najboljeg...Po meni je takodjer FOX sky pod opak rod pod...i kada bih imao viska novaca odmah bi si ga priustio...ali tu je i CYGNET Grand Sniper..koji je isto suprer.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tami Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Ma baš me briga šta ko kaže, ja znam jel sam vidjela i jedan i drugi.U Srbiji se pretjeruje sa markama.Ja sam sad na Šumbaru na oluji i nije se pomaknuo ni milimetar.A šta se tiče da se ne prodaje u drugim zemljama i to će se promijeniti.Upravo ide prva isporuka za Ukrajinu,a još malo za Rusiju.O ostalim zemljama neću ni pričati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 najbolji bili su i bice oni koji su i najvishe kopirani.Fox sky pod koji sad ima zamenu ranger,solar world wide pod,cignet i daiwa infinity pod.Sve firme zadnih niz godina kopiraju ove cetiri.Ugo radi sjajne rod podove al tami i on je plagijat kao i sve ostale firme i to quantuma euro poda. Umalo da zaboravim firmu koja radi najbolje klackalice i tripode to je Amiaud Francuska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tami Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Inače Ugoplast proizvodi ropd podove za quantum Jel ti sad sve jasno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bg Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 JASNO JE Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Ma baš me briga šta ko kaže, ja znam jel sam vidjela i jedan i drugi.U Srbiji se pretjeruje sa markama.Ja sam sad na Šumbaru na oluji i nije se pomaknuo ni milimetar.A šta se tiče da se ne prodaje u drugim zemljama i to će se promijeniti.Upravo ide prva isporuka za Ukrajinu,a još malo za Rusiju.O ostalim zemljama neću ni pričati. ugo nije pomerio vetar a sky pod bi pomerio,ili oduvao vetar??? mora da je tad kad si pecala neko imao sky neverujem da mu ga je oduvao u jezero.... cini mi se da sky ima oko 7kg bez signalizartora i svingera i jos kad se malo zabode u zemlju bas me zanima kakav vetar treba da duva da bi ga prevrnuo.A i cena mu je ovde oko 320-350e u engleskoj i manje od 300e a ugo je oko 250-300e,a ipak moze neko da voli ili ne voli ili mrzi ali fox je fox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tami Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Ja nisam ni rekla da je Sky nekvalitetan i da bi se pomaknuo na oluji.Kažem samo da je Ugo pod jako kvalitetan rod pod i da je jedan od najboljih.Što se tiče fox-a ima on dosta proizvoda koje može slobodno baciti u smeće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts