nesa Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Ajde da pokrenem ja ovu temu .Crveni i zeleni ajde da predjemo sa reci na dela i da napravimo druzenje za pamcenje jer to ovaj forum zasluzuje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Ja sam za Dajte neki predlog za vodu na kojoj bi se to odrzalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 moze da bude druzenje takmicarskog duha,da se podele clanovi u dve grupe tipa crveni i plavi,ameri i rusi pa da se ukrste koplja :Ddve velike ekipe pa koja isgubi placa prase Ja mislim pak potpuno obrnuto! Jer zna se cemu vodi sve sto ima bilo gde u svom nazivu "takmicenje"! Neki od vas i imaju iskustvo(negativno) sa takvim stvarima! Treba napraviti potpuno opusteno druzenje, bez pehara, medalja ili bilo cega! Bez izvlacenja boxova, nego lepo se da kinta samo za klopu i da se pokriju eventualni troskovi i kraj! Ako je druzenje, koji ce k...c boxovi, nadje se voda lepo, prijave se ekipe i organizator lepo izmesa sve, tako da ne budu "crveni" sa jedne strane a "plavi" sa druge nego sve pomesano, da se bukvalno druze i oni ljudi koji se ne poznaju od ranije! Cim tu ima pehara i koje cega javlja se sujeta, mozda prikrivena ali je opet ima! Ima dovoljno liga i kupova cele godine, zasto jednom ne bi bilo cisto druzenje?! To je moje licno misljenje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALE55 Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 POTPUNO SE SLAZEM SA KRISTIJANOM ZA PEHARE I TAKMICENJE. SAMO DRUZENJE I KRKANLUK SU DOVOLJNI MOTIV ZA SVE KOJI ZELE DA UCESTVUJU!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Meni se ta ideja mnogo svidja....prijave se pojedinci za druzenje a onda se izvuku dvoclane ili troclane ekipe....i druzenje naravno bez tih nekih pehara i nagrada nego ucesce usmeriti na klopu i pice i eventualno deo za obestecenje vode. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Pregovori su u toku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Pregovori su u toku....A koja je voda u pitanju?! Ili se i o tome jos pregovara Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Samo bez takmicenja!!! Krkanloooook pod obavezno, ja nosim prase pod uslovom da ne bude od 15.06. do 28.06!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarpTrade Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Po saznanjima iz pouzdanih izvora biće,i to na vrhunskoj vodi.Dogovori su u toku. Detaljnije informacije uskoro . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dule Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 SAMO NAPRED SVI SMO ZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoki80 Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Uhuh krkanluk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Konaxcno da vas upoznam sve,ako svi dodjete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tami Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Bit ćete uskoro obaviješteni kada i gdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted June 5, 2009 Author Share Posted June 5, 2009 Angazovacemo Herkula Poaroa da nam otkrije tajnu Tami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 pregovori zavrseni.Kanal u putincima ce zadovoljiti potrebe nas sarandzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALE55 Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 PRDO MORAS DO POCETKA DRUZENJA DA ZAVRSIS DA SE STAVE PARASHI ZA NAS KOJI NEMOZEMO DA BACAMO DALEKO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Zar se u Putinackom kanalu ne peca Pastrmka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tami Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Čekajte malo, where the fuck is Putinci anyway? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoki80 Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Ja mislim da je bila sala :mrgreen: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Čekajte malo, where the fuck is Putinci anyway?Pa tamo gdje se održavalo takmičenje u zabacivanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 http://www.maplandia.com/serbia-and-mon ... a/putinci/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tami Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Alo ljudi ja se samo šalimmmmmmm!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 ma peca se sve zivo,sigurno bi se upecalo vise sarana nego u markovcu,samo zbog zabacivanja ce se pecati nizvodno pa ko koliko dohvati tamo je sledeca ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Nema tajni,nego nismo hteli da istrcavamo pre nego sto pogodimo posao.Lokacija je bila SUMBAR,medjutim tamo su se ispomeralala neka kola Slovenacke lige i njihovog kupa.Septembar mozda i ima neki vikend slobodan,ali po nekim najavama bice dva kola Srpske druge lige-a pola foruma ucestvuje.Josh je sve u igri,Tamara je kljucni igrac :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts