Jump to content

DRUZENJE EX YU CARP

nesa

Recommended Posts

dali mozete da me obavestite ako bude bilo otkazivanja pa da se tad prijavi ekipa , jer zasto bi sad prijavljivao ako nema mesta a da placam kotizaciju ili deo kotizacije ,ako uopste i ne bude nekog otkazivanja.

On 11/24/2011 at 1:20 PM, vladaBG said:

samo treba izdejstvovati sa organizatorom da bude poludirigovan zreb da budemo blize..... :)

Vlado ja ti zelim da pecas pored novakovica on ce da hrani po sest mesta levo i desno tako da ti ne moras nista da nosis kad ga bratic nahrani
  • Like 1

On 11/30/2011 at 7:00 PM, ganic said:

dali mozete da me obavestite ako bude bilo otkazivanja pa da se tad prijavi ekipa , jer zasto bi sad prijavljivao ako nema mesta a da placam kotizaciju ili deo kotizacije ,ako uopste i ne bude nekog otkazivanja.

Najbolje je da prijavite ekipu ne morate nista sad da placate, bilo bi glupo da dajete deo koatizacije a da se ne zna da li cete pecati. Ako neka ekipa odustane prva ispod crte upada na njihovo mesto jedino tako je ispravno i realno.

On 11/30/2011 at 6:30 PM, GORANBILLY said:

Na 24 ekipe, a do sad je prijavljeno 25. Ali verujem da ce biti otkazivanja ucesca zbog raznoraznih obaveza.

On 12/1/2011 at 9:30 AM, GORANBILLY said:

Najbolje je da prijavite ekipu ne morate nista sad da placate, bilo bi glupo da dajete deo koatizacije a da se ne zna da li cete pecati. Ako neka ekipa odustane prva ispod crte upada na njihovo mesto jedino tako je ispravno i realno.

pa onda je prijavljujem odma kao 26. pa vucemo crtu i kad 2 ekipe otkazu mi smo 24.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Izvinjavam se organizatorima ako nisam detaljno procitao sve postove ali mi se cini da nigde nije spomenuto da li svaki slan ekipe (ako ih je 3 i vise u ekipi) peca na 3 stapa ili ekipno na 6 i moze li se koristiti camac za prihranu , jer ipak ovo i nema neki veliki takmicarski karakter a ipak je lakse camcem nego raketom.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...