GORANBILLY Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 ZA 60 eura bolje da se organizovano otislo u saruleste...:-)))Nisu mi jasni ovakvi postovi,cemu,koja je svrha njih? Nazalost u ovoj nasoj zemlji svi sve znaju bolje,svi su majstori i svi mogu i znaju da odrade za manje para. Ne znam gde ces da pecas skoro tri dana za 3000din + rucak, pehari,nagrade ( predpostavljam da niko nece pecati sam i platiti 6000din). Usput vecina nas sa foruma zeljno ceka ovo druzenje vec drugu god,i mislim da je cena vise nego povoljna! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 ZA 60 eura bolje da se organizovano otislo u saruleste...:-))) pa ko ce sa ovim kontrašom da peca , zato mu i skupo ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Vreme je bilo,do tada ce da izvetri ovaj alkohol sa peskareAlkosu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Cim coveku skupo i nema dovoljno para za kotizaciju,a voleo bi jako da se druzi, odmah ga zovu kontras:-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Cim coveku skupo i nema dovoljno para za kotizaciju,a voleo bi jako da se druzi, odmah ga zovu kontras:-))Ako do aprila vas troica,npr,ne mozete da skupite 60 evra,onda stvarno. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Ooooo ja se jako izvinjavam svima...VEliko izvinjenje...JA sam se okrenuo na to da je 60 eura po coveku.U sta gledam(idiot)...Nisam dobro procitao...U tom slucaju sve full regularno...oprostite ljudi...:-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Cim coveku skupo i nema dovoljno para za kotizaciju,a voleo bi jako da se druzi, odmah ga zovu kontras:-))Vidi ne mozes me ubediti da kao sto je Shiki rekao da vas trojica ne mozete skupiti po 2000 din do proleca! Ali necemo vise o tome,da ne kvarimo ovako lepu temu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Rekao sam "izvinite". Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Ako do aprila vas troica,npr,ne mozete da skupite 60 evra,onda stvarno. . .ma problem je sto rija ne mos da skupi sebe a ne jos dvoicu! kao sto vidite kako mu se zove karp tim , sramota ga maticnog tima pa ko ce da peca sa njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Molim vas da na takmicenju ostavite pehar za "nijednu upecanu ribu",jer cete verovatno imati pobednika...carp tim "dva debela sremca"..:-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Buraza Vladu i mene odmah da zatefterite Buraz mi je pod kaznom i rekao je da ce biti dobar u aprilu!!! :pivopija: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Mak Krap sigurno ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi-driks Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Dolazi i CT MIch Bayts ako bog da zdravlja vidimo se 100%!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Molim sve zainteresovane da prijave salju mailom sa trazenim podacima. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Prijave stizu mailom. Molim sve zainteresovane da prijave salju iskljucivo mailom druzenje@exyucarp.com.Nemojte se prijavljivati preko Facebooka, privatnim porukama, ili pisanjem na forumu. To je izbaceno da ne bi doslo do greske. Broj ekipa je ogranicen Link to comment Share on other sites More sharing options...
žac Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Koji su to traženi podaci, nemogu ih naći. Izgubio sam se u svim ovim postovima. Ja ču se obavezno prijaviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Ima na ovom linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
žac Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Eto sad baš pogledam kad ono baš taj vikend je katolički Uskrs. Jedini termin koji mi ne odgovara nikako uf........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Videcemo da li mozemo da uradimo nesto po tom pitanju jer ocekujemo jos gostiju iz HR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Kako cemo znati ko je prijavljen i jos koliko ima mesta ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Bice uskoro lista. Za sada je jos nesto manje od deset mesta slobodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 au koja navala, ja mislio i ja da skupim ekipu pa da dodjemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdravko haubica Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 vidimo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Jos sedam slobodnih mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts