Kiza-Bg Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 treba i meni da zahvale za lose hranjenje na 13ici. Jbga kad ne poznajem vodu, sa 'one' strane prvi put pecam. U svakom slucaju svaka cast a za bacanje kugli nocu cemo drugi put. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Bacanje kugli nocu :roll: Imas moj broj na pp,bilo bi lepo da mi to kazes u lice :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Samo treba razlikovati PVA od kugli Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALE55 Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 objasnio sam ja andriji da je to bila kobra u pitanju i da niste ni znali da nesme da se hrani. pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 treba i meni da zahvale za lose hranjenje na 13ici. Jbga kad ne poznajem vodu, sa 'one' strane prvi put pecam. U svakom slucaju svaka cast a za bacanje kugli nocu cemo drugi put. Ko gubi ima pravo da se ljuti.Izvinjavam se takmicarima ekipe "melegbaits" za iznosenje neproverenih informacija i slepom verovanju coveku koji to ne zasluzuje. Jos jednom im cestitam na ostvarenom razultatu. Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Alo bre mir,nemoj sad Prdu da pustim da vas pocepa Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Najgore su stvari rekla kazala,ako nekome nesto nije jasno uvek postoji sudija i istog trenutka se ode kod njega i prijavi neregilarnost.Posle prvog kola covek mi je rekao da sam bacao kugle velicine 15 cm.Ja sam izuzetnih fizickih predispozicija pa mi to nije bio problem s obzirom da sam ih bacao pod sajlu na 135 metara, barem tako kazu da ima do sajle na sedmici.Na pitanje zasto nije prijavio sudiji,covek kaze da je prosao pa video.Inace pecao je preko puta na mnogo boljem mestu i prosao losije.Ovom prilikom bi zamolio sve koji pecaju, svaku neregularnost prijavite odmah ili cutite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Ruske Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Jos jedno kolo kod cvarka. 5,6,7 septembar, Dodjite da se zezamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts