JaneMk Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Izashla poboljshana kordina izzy stick kobra,kako kazu sad nije toliko slaba na suncu i sa novom bojom takozvana kaki bojahttp://img99.imageshack.us/img99/5821/94486748.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Hunter Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 ..Znaci skopirali su FOX-ov Range Master Jadan Danny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarpTrade Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Nije kopirao nikoga jer je zadržan stari oblik a samo je materijal izmenjen. Uzgred, i nije baš novo jer je izmenjena varijanta u prodaji još od prošle jeseni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Hunter Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Nije kopirao nikoga jer je zadržan stari oblik a samo je materijal izmenjen. Uzgred, i nije baš novo jer je izmenjena varijanta u prodaji još od prošle jeseni. hmm..pa ako se ne varam kordina easy stick i foxoc range master su istoga oblika..barem tako mislim,davno sam to usporedjivao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 ne znam nista o foxu, a kordin easy stick imas u kordi 1 underwater, dok se danny nije jos brijao.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts