Dax Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 SBS M1 dip da čujemo vaša iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Uz malu doradu EXTRA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 A to je???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 A to je????eeEEEE pa nece ti taj reciiiiii, cuva tajne ko zmija noge :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 Izvini što sam smeo da pitam šalu na stranu, sadsam kupio upravo i mirišem ga paaaa stvarno dobar (miris) e sad videćemo u B Jarku u nedelju šta će pokazati samo neznam dali da ga ukombinujem sa voćem ili mesom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Samo bre kombinuj i saraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 Pa i to što kažeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Nemos pogresiti, ako oce oce - ako nece :menjaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 a sta to ima u jarku , jel slobodno ili takm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 Čista rekreacija druže Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 Jel zna neko koja je osnova dipa M1? Koji je to ukus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 pa to je ukus Srema .... da ti budem iskren sad ti mislis ja te zezam , e ovako mi sremci ne pecamo na kukuruz da bi svinji u oci mogli da pogledamo mada na kraju se posvadjamo sa njom na krv i noz .... vise na noz naravno ona nastrada uvek pa od nje napravimo jedan proizvod koji je sastavni deo saranske opreme .....onomad bane 76 i ja smo napravili preko sto kila....a da pitao si sta je m1 ma to ti je kobasica u prevodu na Sremski jezik ....... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 Ko zna zna, bravo majtore Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 ja sam pre tri godine dobio par boila m1 od jednog coveka iz Jarka mislim da se zove Seva .taj dan je odvalila ribun ta boila ...od tada na Jarak samo to nosim a i uvek imam koju kilu u rezervi .mada mi je tako da kazem dosta boila evoluirala tokom te tri godine tako da sad radi odlicno i u prolece i u leto i zima naravno govorim o Jarku za 24 sata po losem vremenu na 6 stapova 840 kila ribe sto je cifra na tri stapa oko 420 kila .a tolko na takmicenju se kotira prve dve ekipe .dok na adi nikad dit nisam imao ili nisam dovoljno forsirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 sta si ti uradio na Jarku ? ja moram da demantujem sebe u prethodnij poruci ...NA M1 SAM PECAO NA ADI I RADIO JE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Izvini što sam smeo da pitam šalu na stranu, sadsam kupio upravo i mirišem ga paaaa stvarno dobar (miris) e sad videćemo u B Jarku u nedelju šta će pokazati samo neznam dali da ga ukombinujem sa voćem ili mesom? M1 dip je jedan od retkih dipova kupovnojh koje koristim.on pred mirisa i atrakcije ima svojstvo da pravi maglu ,tj ispusta jedan vid iste ili izmaglicu,a posto poseban akcenat dajem na maglu,pocev od spoda,peleta,kobinacije u tecnom mixu koje prave maglu,pa i neke kupovne stvari npr.Tracix,i na kraju m1 dip.zanimiljivo je bilo na zadnjem pecanju da kada sam mesne boile drzao pre mamcenja u M1 su sarani otkidali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 M1 dip je jedan od retkih dipova kupovnojh koje koristim.on pred mirisa i atrakcije ima svojstvo da pravi maglu ,tj ispusta jedan vid iste ili izmaglicu,a posto poseban akcenat dajem na maglu,pocev od spoda,peleta,kobinacije u tecnom mixu koje prave maglu,pa i neke kupovne stvari npr.Tracix,i na kraju m1 dip.zanimiljivo je bilo na zadnjem pecanju da kada sam mesne boile drzao pre mamcenja u M1 su sarani otkidali!Jel to bilo na takmičenju na ubu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Jel to bilo na takmičenju na ubu??? Nije matori,nego sam lepo rekao na zadnjem pecanju,moras ti uvek da dodas....cccc..a to je bilo nedelju posle takmicenja a da ti kazem da sam tad imao i po 4 ribe odjednom...boban mi pomagao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M C Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 jesenas sam odlicno prosao na pelagicu sa frankfurtskom koja je odlezala mesec dana u M1 dipu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko dj Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 KAKO SE PRAVI M1 BOILA,TJ. STA SE STAVLJA U M1 BASE MIX Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Trenutno,barem kako se meni cini najbolji M1pravi Braca iz Kikinde.jeftinije mi je naruciti kilogram ili dva od njega za udicu i pva traku a ostalo uradim sam,dobar rezultat neizostavan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts