Vlad Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Da li moze preporuka za neki jeftiniji miks koji bih sam mogao napraviti? I sta bi trebao dodati od hemije. Isao bih za dve nedelje na pecanje malo duze pa bih pored kupovnih bojla, napravio i par kila po receptu koji mi preporucite. A da, pecacu na divljem jezeru. Unapred zahvalan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Za divlju vodu,a pogotovo za duze kampanje bih ti preporucio sto jednostavniji miks sa ne tako puno hemije.Imas na raznoraznim sajtovima 50/50 mikseve,pa koji god izabrao neces mnogo pogresiti,jer su svi na bazi griza,sojinog i kukuruznog brasna i mlekom u prahu.Ovi miksevi su ti ekstra jeftini i lepo se rolaju.Sa hemijom ne preteruj,sve sto stavljas gledaj da bude donja preporucena doza.Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
carper-sb Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 po meni bi, baš zato što ide loviti na duže vrijeme trebao imati kvalitetniji miks, a kemiju dozirati u pola gornje granice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 400gr sojino brasno-punomasno250gr kukuruzno brasno100gr palente100gr psenicni griz100gr krompir pire50gr mleko u prahu100gr konoplje50gr pticije hrane-proso30gr niger100gr biskvitna hrana-zuta 10ml stimulin amono solar2 bocice milkom jagode i jos jedom dipuj posle kuvanja Umesto stimulin amino pretpostavljam da moze Star Baitsov Attractant Naturel?Takodje milkom nemam, to bih morao zameniti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts