Sale Bass Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 28-30 avgusta 2009 biće održan III BASS CARP CUP- na jezeru u Šatrincima. Takmičenje počinje 28.08 u 17h. Skup takmičara je u 15 h kada će biti izvlačenje mesta.Takmičenje traje do 30.08 u 14h. Posle toga je dodela nagrada.Prijava je do 25.08.2009. Kotizacija je 3 000 din peo ekipi. Nagrade Robne + pehari + najveća riba PRAVILNIK isti kao na predhodnim cupovima " Budite deo nove priče i povratka još jednog starog jezera na pravi put " SRD Bass Surčin Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 prva prijava meleg bait a mogu ja da biram mesto bez zrebanja posto sam se prvi prijavio :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale Bass Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 Može Prdo ,ako neprdneš ni jednom za vreme takmičenja Bravo za Prdu :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Pazi sta si rekao,moras ubaciti neku komisiju da kontrolise dali se pridrzavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
max90 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 cim se prda prijavio niko vise ne sme ...auu prdo jbt ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 moj Maksonja sta sam ti ja pricao o nabedjenim pecarosima.tamo gde treba da se namucis da upecas sarana ni ne idu.Kako da se osramote i ne upecaju nista.Meni to nije problem posto na vise izlazaka nisam upecao sarana nego sto jesam i to nesmatram nikakvom sramotom.Divlje vode su pravi ispit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 E Prdoni jedva cekam te Šatrince da opet ukrstimo štapove. Jest da je to tvoj teren ali ako ništa drugo ubaciću te u vodu :dance: :dance: :dance: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Da moj teren,pecao sam tamo ove godine nijednom a prosle tri cetri puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale Bass Posted August 4, 2009 Author Share Posted August 4, 2009 ...moj teren,tvoj teren ko da je to bitno,ma razbiću vas i jednog i drugog ha,ha mislim od pecanja. Doco :shock: pa zar ne razbi beše tebe Prda na tvom terenu :whistle: ma nesećam se dobro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Ma neeeeeeeeeee,on je kao dobar domacin pustio sve ostale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 auu pa gde se nađoste vas dvojica zajedno,nema veze i jedan i drugi letite u vodu, s tim što će predsednik da uleti dostojanstveno kako dolikuje predsedniku. hehehehehheheheeh :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale Bass Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 pa ovakvu pretnju nisam imao odavno. Doktore :shock: jel ti znaš da plivaš. Evo ljudi javno obećavam da će doca da pliva ! Ali neću ga ja gurnuti nego će sam da skače :hand: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 termin se poklapa sa memorijalom DJoleta Sucevica na Pelagicevu,postoji li neka mogucnost da se odlozi za nedelju dana.Mnogo DJoletovih prijatelja ce izabrati da ide na Pelagicevo,bojim se da ce takmicenje u Satrincima izgubiti na kvalitetu zbog ukrstanja tih termina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Ajmo ljudi jos par mesta ostalo za prijave. Lepo vreme za sledeci vikend obecava i lepo druzenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Ekipe koje pecaju: 1.CT Taurunum 2.CT Melegbait 3.CT Sam protiv svih 4.CT Magic carp 5.CT BASS 6.CT Doktori 7.CT Bez strarca nema udarca 8.CT Lubenica 9.CT Oaza Golubinci 10. CT Srecko 11. CT Kać 12 CT Melegbait II 13. CT Melegbait III + još 3 ekipe koje su najavile dolazak Nagrade su pehari+ dve nagrade Melegabaitsa+1 magic carp shop+Bass dve nagrade+jezero Međeš dve nagrade. Bistro bilo svim takmičarima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Druzenje je pravo bio sam sinoc da pojacam Maksonja sa kojim sam u ekipi,pola sata dovoljno.Rezultati od jutros jedan od 11 kila jedan 9.5 jos dva neznam kilazu.Radi sitan i velike babure. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale Bass Posted August 30, 2009 Author Share Posted August 30, 2009 Konačna lista: Upecano 98 kg ~ 31 komada ribe 1. CT TAURUNUM ZEMUN 22.260 KG 2. CT MELEGBAIT I ( Prdica ) 18.380 KG 3. CT MAGIC CARP 14.200 KG 4. CT MELEGBAIT III KAĆ 11.720 KG 5. CT MIGOVI 10.220 KG 6. CT MELEGBAIT 9.120 KG 7. CT BASS 9.040 KG 8. CT OAZA GOLUBINCI 1.700 KG 9. CT SREĆKO I M. 1.300 KG 10. CT BEZ STARCA N.U. 0 KG 11. CT DOKTORI ( DR. RAŠA ) 0 KG NAJVEĆA RIBA : MAGIC CARP 9.480 KGHvala takmičarima, hvala sponzorima, hvala Revirima Srbije,hvala Melegu, hvala Prdi na gulašu,hvala Duletu, hvala SVIMA !!! Takmičenje završeno, nova priča uspešno započeta. BRAVO TAURUNUM, PRDO nemaš pojma a tek Dr.Raša :shock: :clap: (opravdano) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Pazi da ti nepoveruju,kad si video do koga si vukao mesto pobegao si glavom bez obzira. Ja sam i ovog puta odrdaio veoma uspesno takticki deo.Maksonja je pecao a ja sam donosio klopu,pice kuvao paprikas ... Odmah sam uvideo da je ekipa jaca kad ja nisam tu i odradili smo majstorskiCestitamo pobednicima ali da nisu namestili zreb i imali ronioce sto su kacili ribu nista nebi uhvatili. Nego secate li se sta je neko pricao kako ce nas pobediti i slicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 svaka cast pobednicima i ostalim...Ne znam neso da li ces se odazivati na neso ili samo na sampione pozz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Bravo Nešo,bravo Rott. Ja i rekoh da će te da pobedite.A ova dvojica što prozivaju imaju ludu sreću što sam ja morao da odem ranije iz porodičnih razloga. Biće dana za megdana sad sam bio opravdano sprečen. U svakom slučaju pozdrav svim takmičarima i hvala na učešćuu. Za ono kratko vreme što sam bio druženje je bilo idealno,slatko smo se ismejali ali život je takav da nas iznenadi kada se najmanje nadamo.Veliki pozdrav za Zorana Melega koji je neverovatan edukator,čovek kome nikada nije teško da odgovori na pitanje,da objasni ono što nije jasno. Svaka čast Saletu (iako me proziva :evil: a zna da sam morao da odem inače ....) ,čovek koji ulaže toliki entuzijazam u volju za postavljanje onakvih voda na pravo mesto.U svakom slučaju do skorijeg viđenja VEEELIKI POZDRAV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Druzenje je pravo bio sam sinoc da pojacam Maksonja sa kojim sam u ekipi,pola sata dovoljno.Rezultati od jutros jedan od 11 kila jedan 9.5 jos dva neznam kilazu.Radi sitan i velike babure.nekome ovde ne radi vaga,Prda je po njegovom pisanju imao dve vece ribe od najvece na takmicenju i u zbiru samo te dve su tezile 20kg a po zvanicnim rezultatima zauzeo je drugo mesto sa 18,300 :doh: Prdo smanji ribu napravicu masakr Cestitke Zemuncima na pobedi ostalima na ucescu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 MOONZE KONZA, svaka cast, a i Prdoniju i Maxonji i ostalim ucesnicima :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale Bass Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 Hvala Doktore, nego nereče ljudima ko je na kraju bačen u vodu ja ili Prda :pray: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Taman sam odradio taktiku za bacanje Prde i uspešno izbegao da mene baci Sale i spremao kontra napad, ali jbg. Zaista je bilo lepo,nažalost nije mi se dalo da završim takmičenje. Svee pohvale za Saleta,dobar organizator ,pravi promoter i od svega najvažnije dobar čovek.Pozzzz a i nije bitno ko je bio u vodi, vi ste i ovako pokisli ko miševi........hehehehheheheehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Zeleo bih da se zahvalim organizatorima i sponzorima na ovom lepom takmicenju u ime ekipe Taurunum i da pomenem ekipu Meleg bait 2 koja je pecala svoje prvo takmicenje i odlicno se drzala svo vreme.Pozdrav za Nemanju i Vladu pred njima je sjajna buducnost.Pozdrav za Saleta i gazda Duleta i naravno Zorana Melega koji su sve ovo organizovali.Razbijena je prica da na ovom lepom jezeru nema ribe ,ima i te kako i to krupne i divlje ribe koju je uzitak pecati. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts