Nemanjabgd88 Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Sve cestitke pobednicima koji su mushki otpecali do kraja (izdrzali gromove i napade kapitalnih zaba :happy-bouncyshadowgreen: ) , Maksu koj je otpecao skoro sam celo takmicenje , organizatorima ... hvala Nesho nahvali nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada carper 1987 Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Sve cestitke pobednicima braci MUNZE :clap: :clap: :clap: hteo bih da se zahvalim naravno organizatorima SALETU i gazda DULETU na uspesno odradjenom takmicenju svaka cast sve pohvale i svim ekipama :clap: :clap: nadam se da cemo se jos dugo dugo godina ovako lepo druziti jel ovo je prava stvar SAMO DA KAZEM DA JE ONA NESINA ZABA BILA SIGURNO U MERI Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Moja greska Gorane,citao sam sa liste ustvari su imali dve ribe pa je zbirno bilo 11.5 kila.Izvinjavam se zbog pogresne informacije ili ti dezinformacije.I nismo mi imali te ribe vec druge ekipe. Maksonja je pecao bez mamaca da da sansu doktoru da upeca nesto,ali ovaj otisao.I tako malo je koristio mamace dva tri sata upecao par riba i batalio pecanje,postaje zajeban mali. Nego niko nehvali paprikas ,nije valjda bilo toliko lose :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale Bass Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 Ljudi izvinite nisam stigao da vam se izvinim zbog paprikaša ( gulaša ustvari neznam šta je) nisam ja birao kuvara. Nego danas sam bio i nisam video kuče,gde je nestalo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale Bass Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 pogledajte slike na http://revirisrbije.com/?p=2240#respond Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Kuce je tamo nebi ja Duletu uradio tako nesto,ono mekano meso je bilo od macica i onako nisam znao sta da radim sa njma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts