Vlad Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Da li ih je neko probao umesto obicnih kokosijih jaja?Raspitivao sam se kod ljudi koji imaju proizvodnju i receno mi je da 5 jaja prepelice ide na jedno kokosije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 onda se neisplati trebati 40 jaja prepelice za kg miksa :roll: :roll: :roll: :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 Pa ako to doprinosi kvalitetu mamca, svakako se isplati. Zato sam hteo da cujem da li neko ima iskustva sa jajima prepelice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
žac Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Prijatelj mi je uzgajao prepelice i dok je to trajalo upotrebljavao sam ih za boile. Nema boljeg jajeta za naše mamce, sigurno. Ako ih možeš povoljno nabaviti iskoristi to inače su preskupa. To su mi bile najbolje boile koje sam radio a napravio sam ih podosta, Pola potrebna količine prepeličjih jaja ubaci sa ljuskom i dobit češ još bolji mamac koji šaran obožava. Naročito gdje ima dosta prirodne hrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Drago mi je da vidim da neko razmislja kao ja.Jaja su odlicna i boile su mnogo kvalitetnije.Jedina mana im je visoka cena pa stoga ja u boile stavljam domaca jaja od kokosaka koje kljucaju po dvoristu a ne ova kupovna od kokosaka hranjenih koncentratom.Nije velika razlika u kvalitetu boila u odnosu na boile umesene od jajeta prepelica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Ja sam isto koristio jaja od prepelica ali ne znam kakvu si razliku uocio u odnosu na obicna jaja,ja sam ih najcesce koristio samo kada sam pravio malu kolicinu boila za udicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaSkot Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Jedno nojevo jaje vas rešava sve muke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaSkot Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Ta nije jasno Pldo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts