Jump to content

novi trakker mk2

Recommended Posts

Izasho novi trakker mk2 koji ima sve ono shto je nedostajalo starom trakkeru.Poboljshani materijal josh jaci,zajaknuta torba i kolcici.

A sad najbolji deo zadnji prozori sa cickom i patentom koji hefta ko lud.

http://img199.imageshack.us/img199/4080/trarm01mkiimpvwd.jpg

http://img199.imageshack.us/img199/696/trarm01mkiimpvwd1.jpg

http://img215.imageshack.us/img215/9302/trarm01mkiimpvwd8.jpg

http://img215.imageshack.us/img215/8510/trarm01mkiimpvwd5.jpg

mislim da je ovo vrhunac

He he nisam siguran ni da moj sin sa svoje 4 godine veruje da postoji deda mraz,

ali gde god da je napravljen ipak je dobar.

Jedino sto ne vidim sta je ovde novo sem kao malo boljeg platna kako rece Jane i nekakvog patenta za zadnji prozor.A oni drikeri umesto plasticnih kopci na prednjim prozorima neznam koliko su pouzdani.Pitanje je kako ce da rade kada iskisnu jednu sezonu.Ja sam imao jedan Poljski sator koji je imao iste takve kopce(drikere),ali na vratima.Znaci posle 2 sezone su vec pocele da se tesko otkopcavaju.

Ni sam Trakker ne kaze da se svi modeli rade u UK, (uostalom takva je i struktura cene da je ocigledno da to nije slucaj), ali su u bilo kojoj varijanti jedna od 2 najjace firme za izradu satora. Po svemu - od kvaliteta materijala do funkcionalnosti. (nesto ne verujem u pricu da je 'jaci materijal' na novom modelu, jer glavna karakteristika aquatexx-a nije 'jacina')

A kako je i druga (ili prva, kako za koga) u njihovom vlasnistvu (Aqua za neupucene), obrni okreni-dupe ti pozadi - NAJKVALITETNIJI su kako god.

5 godina uzastopce na UK trzistu proglasen za sator godine (MK2) - ako je i od Trakkera-malo li je.... :dance:

Kod aqua se zove armo m3 i kod njih jeste sve proizvedeno u engleskoj.Shto se tice specifikacije novog evo.

Features include the following:

* Two Mozzy Air Flow Vents.

* All mozzy vents front and back are zipped and have Velcro for ease of use.

* New zipped, Nylpax reinforced peg bag supplied as standard.

* New improved, Nylpax reinforced carry bag as standard.

* New double tie back system with two press stud settings.

* New interlocking full frame support system supplied as standard with bivvy.

* New improved fabric performance.

* Available in 1 & 2 man form.

* Winter wraps available for 1 & 2 man bevies.

* Wraps have zipped and Velcro front and back mozzy vents to match the bevies.

JA NISAM U TO 100% SIGURNA.ŠTA SE TIČE KVALITETE IMA I DRUGIH ŠATORA KOJI SU DEFINITIVNO U ISTOM RANGU SA TRAKKEROM,ON APSOLUTNO NIJE NIŠTA POSEBNO,BAREM MENI.Uglavnom svatko ima svog favorita.

Ako racunamo cena- kvalitet ima dosta dobrih shatora.Ehmans,JRC,Starbaits,Nash,Prologic

Medjutim shto se tice materijala mnogi pokushavaju da ga kopiraju al nije to to.KAd je kvalitet u dugotrajnost u pitanju onda je trakker i aqua u vrh i daleko su iza ostali.Mozesh da mi kazesh bilo koji drugi shator a ja cu da ti nadjem na desetine licnih problema koji su imali po svetu da imaju manu.Dok za trakkera nema il ima ali zbog ljudske greshke.

Izvinjavam se ako ovo zvuci kao reklama,mada ne reklamiram nikoga.Nije u pitanju ko ima svoj favorit vec ko je No.1 u kvalitetu i prodaji

NISAM ZNALA DA SVI MORAMO IMATI ISTA MIŠLJENJA.. :evil:

KAKO TO ONDA DA GA JE MOJ PRIJATELJ VRATIO JER JE IMAO GREŠKU?LJUDSKA GREŠKA?PRIJE BI REKLA GREŠKA U TVORNICI TRAKKER!!!!!! :roll:

NISAM REKLA DA NIJE KVALITETAN NEGO DA SE MENI OSOBNO NE SVIĐA,A JA KOLIKO ZNAM IMAM PRAVO NA VLASTITO MIŠLJENJE JOŠ UVIJEK ILI SE MOŽDA NEŠTO PROMIJENILO U MEĐUVREMENU...

Ni sam Trakker ne kaze da se svi modeli rade u UK, (uostalom takva je i struktura cene da je ocigledno da to nije slucaj), ali su u bilo kojoj varijanti jedna od 2 najjace firme za izradu satora. Po svemu - od kvaliteta materijala do funkcionalnosti. (nesto ne verujem u pricu da je 'jaci materijal' na novom modelu, jer glavna karakteristika aquatexx-a nije 'jacina')

A kako je i druga (ili prva, kako za koga) u njihovom vlasnistvu (Aqua za neupucene), obrni okreni-dupe ti pozadi - NAJKVALITETNIJI su kako god.

5 godina uzastopce na UK trzistu proglasen za sator godine (MK2) - ako je i od Trakkera-malo li je.... :dance:

E tu moram da dam pravo shevchenku da Trakkeru u materijalu nemoze nijedan sator da se sporedi,jer su oni jedina firma koja koristi aquatex materijal kroz koji vazduh cirkulira (disuci materijal)tako da je skoro nemoguce dase na materijalu stvara kondez voda!Trakkeru je to par godina naj jaci adut koji imaju,inace u sastavljanju i rasklapanju ili neke druge inovacije nista nisu napredniji nego druge firme!Ima tu par firmi koji tvrde da koriste isti materijal kao i Trakker ali vreme ce pokazati svoje i nezaboravimo da svi danasnji satori koji se sastavljaju na sistem harmonike kopirani od Trakkera jer oni su to prvi takav sator imali na trzistu!

JA NISAM U TO 100% SIGURNA.ŠTA SE TIČE KVALITETE IMA I DRUGIH ŠATORA KOJI SU DEFINITIVNO U ISTOM RANGU SA TRAKKEROM,ON APSOLUTNO NIJE NIŠTA POSEBNO,BAREM MENI.Uglavnom svatko ima svog favorita.

Da te podsetim sta si napisala, da ne bude zabune.

Ne svidjati se nekome i izjaviti da je nista posebno (pa makar po tebi) meni barem nije isto. Ne znam ko je prijatelj sto ga je vratio, ali ako mislimo na istu osobu, uzevsi u obzir stanje satora 'nakon jednog ribolova', nije trebalo nikad ni da ga dobije.

Sto se tice kvalitete, ne postoji NIJEDAN koji je u istom rangu sa Trakkerom. (mada sam i ja sad uvideo da nije otporan na fleke od 2 litre kafe, prosipanje dipova po njemu (ili klanje zivih prasica po satoru) a onda to sve zapeceno u blatu i ostavljeno da se susi na 100 stepeni). Greska u tvornici? Sumnjam, mislim da je ipak ljudski faktor

http://img5.imageshack.us/img5/4601/35297989.jpg

Nisi u pravu Otto, evo jednog shatora koji se pravi od materijala koji se zove Climatex i koji je identican aquatexu samo ga pravi druga firma.Greys torsion je odlican sator ali i trakker je perfektan nema govora ali nije jedini koji ima takav materijal .Pozdrav za sve i nemojte se jediti. :naughty:

http://img5.imageshack.us/img5/4601/35297989.jpg

Nisi u pravu Otto, evo jednog shatora koji se pravi od materijala koji se zove Climatex i koji je identican aquatexu samo ga pravi druga firma.Greys torsion je odlican sator ali i trakker je perfektan nema govora ali nije jedini koji ima takav materijal .Pozdrav za sve i nemojte se jediti. :naughty:

Ma taman posla Neso da se jedimo, mi to samo divanimo!Tvrdi i Fox sa (VEN-TEC), Chub sa (Climatex),Ehmanns sa (AW10000),Nash sa (Aqua-sense),Venture sa (VT5000),Angling Intelligence sa (IWS) 10 + da je disuci materijal ali kao sto sam napisao u gornjem topicu vreme ce pokazati svoje ;) Daj boze daje tako kao sto pisu bilo bi odlicno jer sto je jaca konkurencija odmah se i cene menjaju u nasu korist.Meni se svidja po izgledu i funkciji od Nash S7 Max 1 ali kad vidim cenu kazem sam sebi sacekaj malo nek ga drugi prvo kupe i testuju ;)