Bakisan Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Molim da mi preporucite indikatore do 150 evra sa bazom , u razlicitim bojama.Unapred hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
predrag1 Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Fox M ili Mx sa TXR bazom (starom)Naravno polovno, je za novo se teško može uklopiti u 150€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tami Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 To ne možeš kupiti za 150 eura nikako :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Hunter Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 To ne možeš kupiti za 150 eura nikako :naughty: Slazem se sa gore napisanim!! Odnosno barem ne kod nas u HR ,za dalje ne znam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 evo ti link radi ideje sad koliko koshtaju u srbiji neznam al zanm da su francuzi skupi tako da bi trela tu biti jeftinije http://www.chronocarpe.com/specials.php ... 97c54a9a6d Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 ron tomson sa bazom kosta oko sto dvadeset eura.ima ih Zlocko sa sajta i meni deluju pristojno za te pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakisan Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 Hvala na savetima!!! Naci ce se nesto od toga, nadam se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Hvala na savetima!!! Naci ce se nesto od toga, nadam se.==================================================================================================http://store.picbg.net/pubpic/05/D9/20d05165040f05d9.JPGProbaj da nabvis ovj Byron-ov komplet. Kosta oko 150EURO , polovan ispod 100EU.Za te pare - zadovolavajuciPozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Prologic VTS 100 eura novo :whistle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaxy Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Prologic VTS toplo preporucujem jer koristim VTSW ali mislim da je set preko 150e Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Majstore gde ima taj set za 100 jura nov? Ima jedan moj prijatelj set ali nisam siguran da li je taj,bez obzira bezicna baza jede baterije da ne mozes da nadajes..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaxy Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 @Pedja Da li mi mislimo na iste indikatore ( http://www.carpfishing.de/kl/shop/catal ... bvau730ta5 ). Ako su ovi u pitanju, koristim ih vise od 1 god bez ikakvih problema sa baterijama, kako sa samim indikatorima tako i sa bazom. Baterije jos nisam menjao od kako sam ih stavio a vrlo cesto sam na vodi, tako da ih maximalno koristim. Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Pa ovo nije 100 nego 200 eura....a nisu oni koje sam ja video....ovi su cini mi se bolji i lepsi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Pa ovo nije 100 nego 200 eura....a nisu oni koje sam ja video....ovi su cini mi se bolji i lepsi...==================================================================================================Da nisu ovi??http://shop.fishbg.info/images/sr_prologic_vtsw_zestaw_polyphonic.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Majstore gde ima taj set za 100 jura nov? Ima jedan moj prijatelj set ali nisam siguran da li je taj,bez obzira bezicna baza jede baterije da ne mozes da nadajes.....Verovatno mislis na stariji set koji su ljudi krstili "Betmeni".Ja ih jos uvek imam ali ne koristim,stvarno jede baza bakteriju samo tako...ako si cesto na vodi bar 2 za sezonu.Valjda je to na novijim otklonjeno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Jest taj Betmen :clap: sem sto kod mene rade savrseno,mijenjam baterije 1 u godini i to sto ja to hocu,3 godine a sluzice jos :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Sluzili i mene 3 godine ali proslu sezonu je pocela baza da jebava,malo malo pa isprazni bateriju...a nije bilo tako kad sam ih uzeo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Ma nek radi sta oce,kad signalizator bolan derne cuje se 500m dalje :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts