Limar Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Taman ce riba da se odmori malo pored rumuna i bugara :-D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Ne sekiraj se, nece to jos dugo takoImali smo i ovde slican primer, zakupili jezero neki iz Danske sa nekim ovdasnjim, poceli da dolaze i pecaju samo stranciAl svako cudo za tri dana, kako treba neka voda biti atraktivna da bi dolazio cesce a i da predjes nekih 600+km u jednom pravcu.Nakon sto su se stranci ispucali , pala taksa za 50% i mogo je da peca svakozakazi ti vaso meni termin i javi kad je a ja cu otici tamo i reci da sam taj . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 zakazi ti vaso meni termin i javi kad je a ja cu otici tamo i reci da sam taj .pa zar smo dosli do toga da moramo na sve nacine da muljamo da bi im ostavili novac???sto se mene tice ne moram onda nikad vise pecati tamo ako nismo dobrodosli 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 pa zar smo dosli do toga da moramo na sve nacine da muljamo da bi im ostavili novac???sto se mene tice ne moram onda nikad vise pecati tamo ako nismo dobrodosli Upravu si sto posto Da molim nekoga da mu dam svoje pare, odo na Zabare nek je skupo al se napecam ko covjek i riba nije sitna..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 zakazi ti vaso meni termin i javi kad je a ja cu otici tamo i reci da sam taj .Dodji ovde da te vodim na jezero da se napecas, duplo jeftinije, ribe velike, niko te ne zeza.PS. ponesi camac jer kada ti uzme som da te malo proseta po jezeru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Vasile koje jezero je u pitanju,daj neki link ili slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 DSR saran nije dobio produzenje ugovora o koriscenju jezera u Pelagicevu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 E u pm!!!Biseru znas li sta sad? Ko je dobio ili ko ce dobiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boba44 Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 To se jos nista ne zna,pre par dana sam pricao sa Jovom,kaze covek da im svaki dan dolazi neka inspekcija i da je sve to jako komplikovano da su na rubu propasti.Neko hoce da preuzme jezero i da je pitanje hoce li i biti pecanja ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Otprilike se sve zna, samo sto nije bas najjasnije.Kakve se tamo tragikomicne radnje desavaju. Za koliko malo para ljudi gube obraz.....neverovatno. Zna se da nadlezno ministarstvo nije moglo da jezero da zainteresovanom koncesionaru zbog neresenih pitanja oko zemlje sa zadrugom Napredak. Pa se tu sad radi neka revizija da bi se sve sredilo za obezbedjenje moguce koncesije.Istovremeno Udruzenju DSR Saran nije se produzio ugovor o koriscenju, iako koriscenje jezera nije uslovljeno sredjenim imovinskim odnosima kao sto je slucaj koncesije. Preciznije, nadlezno ministarstvo je od DSR Saran, kao uslov za koriscenje jezera, trazilo da zadruga Napredak da saglasnost za to, ocekivajuci da ovi to nece dati. Medjutim, Napredak je dao tu saglasnost, čime je argument Ministarstva da ne da resenje prevazidjen.Ali....Ministarstvo sada jednostavno kaze da nece da potpise to resenje, bez obrazlozenja i argumenata. Valjda se i tako moze ????. Kada i ko ce dobiti koncesiju zavisi od revizije postupka za zemljiste i sl., a to moze da potraje. Do tada....zaista neznam.....Jezero je valjda divlje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Samo jedno pitanje: Kada bi sada neko od nas otisao i zabacio stapove da li to znaci da nama to niko nemoze da zabrani tj otera sa jezera posto jezero prakticno vise nije u privatnom vlasnistvu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Ako nije ni u cijem vlasništvu ko je bugarima,dancima,rumunima i grcima naplaćivao dozvole i kako ako je jezero ničije???Oni su placali dozvole Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 To zaista neznam, niti pratim pecanje i desavanja na jezeru.Informacije koje sam naveo su iz nadleznog ministarstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dule Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 Ljudi koji trenutno pecaju na jezeru su ranije rezervisali pecanje(platili)i to je dostavljeno ministarstvu.Nove rezervacije trenutno nisu moguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 slobodno pecanje na pelagicu evo ja pecam nema nikog jede riba lepo na 19ci Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Jel pao neki kapitalac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andjela Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 slobodno pecanje na pelagicu evo ja pecam nema nikog jede riba lepo na 19ciCek, je li to sad znaci da bilo ko moze doci i pecati bez ikakvog javljanja Jovi i pecati gdje nadje slobodnu poziciju ili sta? Sta tacno podrazumijeva to "slobodno pecanje"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 To verovatno znaci da Jova nema nikakvu vlast na jezeru a niko drugi nije dobio dozvolu za dalji rad. Zbog toga jezero nema vlasnika i automatski moze da dodje ko kad hoce i koliko hoce jer sigurno nijedan "kravatas" iz ministarstva nece doci da cuva to jezero. Raj za "postenjacine". Verovatno ce uskoro biti parolaUhvati- radi uzivanjaSlikaj -radi uspomeneODNESI- radi zaradeSteta velika Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 sad kad nagrnu "spasioci" oni sto idu po vodama i spasavaju ribe od mrezarosa,strujarosa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milisav Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Pali vas momakNema nikog na jezeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 kolega jel si proverio licno ili ti je neko javio?ne verujem da bi nas covek palio,ipak ovo cita stotine ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 pa jel peca ili ne peca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadotz1 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Ne mogu da vjerujem, da stvarno mislite da je jezero prepusteno na milost ili nemilost ribokradica i mrezarosa. Jezero se cuva 24 h dok se ne rijesi stvar , ipak tamo ima imovine koja pripada udruzenju DSR Šaran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Ovaj Aca baca bombe izgleda....ne vidim kakvu korist ima od toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Ovaj Aca baca bombe izgleda....ne vidim kakvu korist ima od toganisu obicne nego atomske. Moderator a sprda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts