vasil Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Licemeri, gotovani i gasterbajteri.Prvo i drugo da kazem da sam razumeo, al zasto to trece?PS. Balkanski sindrom je zajebana stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagi093 Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Prvo i drugo da kazem da sam razumeo, al zasto to trece?PS. Balkanski sindrom je zajebana stvarBas tako Vasile, balkanski sindrom. Sve u isti kos svrstati i nazvati ih tako kako je doticni nazvao. A one koji su krivi i odgovorni za to njima ni rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Zao mi je sto nisam danas napravio fotografiju jezera I zakljucane kapije Nigdje zive duse .To je u ovome svemu ključno!Jezero Pelagićevo — zatvoreno!Protutnjale su zadnjih dva-tri meseca finansijske inspekcije, glavna vodoprivredna inspekcija, svi nalazi pozitivni! Ali, ugovor koji treba da potpiše nadležni pomoćnik ministra iz Bijeljine se nepotpisuje.Valjda je nekom "logično" da jezero bude u takvom statusu "zaključano". Sva prepucavanja koja se mogu pročitati ovde su nebitna. Jezero Pelagićevo je "zaključano". Jedni likuju,drugi tuguju. Ali valjda smo takav narod. Zato nas je lako zavaditi,jer vrlo cesto zaboravimo suštinu. U ovom slučaju, suština je u trenutnom stanju jezera, a to nije uradila nikakva inspekcija 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Valjda ima neki čuvar da čuva od lopova Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 To je u ovome svemu ključno!Jezero Pelagićevo — zatvoreno!Protutnjale su zadnjih dva-tri meseca finansijske inspekcije, glavna vodoprivredna inspekcija, svi nalazi pozitivni! Ali, ugovor koji treba da potpiše nadležni pomoćnik ministra iz Bijeljine se nepotpisuje.Valjda je nekom "logično" da jezero bude u takvom statusu "zaključano".Sva prepucavanja koja se mogu pročitati ovde su nebitna. Jezero Pelagićevo je "zaključano".Jedni likuju,drugi tuguju. Ali valjda smo takav narod. Zato nas je lako zavaditi,jer vrlo cesto zaboravimo suštinu. U ovom slučaju, suština je u trenutnom stanju jezera, a to nije uradila nikakva inspekcijasto posto je tako ali ako je meni krivo da je tako i napisem to i iznesem da bi voleo da ostane po starom jer to znaci da sam licemer ili bilo ko od nas. I onda iznosi kako je lopatarao ili ko zna sta radio oko jezera . Ali nebitan je lik taj koji je to napisao a to sto ne radi nismo ni ja ni ti ni bilo ko od nas sa foruma kriv . A to sto ne radi jeste tuga ali nemoj da bude jos veca tuga da ga sada jos i opljackaju !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Otvorice se to jezero , pa nisu ludi valjda da ga neotvore pocinje sezona bice to sve kako treba , ionako ovde uvek procure prvo dezinformacije a potom se javi neko ko je upucen i objasni da veze s mozgom nemamo . Vise puta vidjeno na raznim temama , tako da je bezpotrebna bilo kakva polemika i pepucavanje . To jezero ce sigurno raditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Ima li novih vesti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Ako se neko nasao prozvanim i pozvanim mojim postom jako mi je drago jer ako nista drugo bar se neko malo uzbudio oko toga iako je sve ocigledno potpuno pogresno shvatio. A jezero, koliko ja znam, nije zatvoreno nego nema mogucnost legalne prodaje dozvola, a sve to zbog ovakvih ili onakvih kontrola sada mora da radi "po knjigama", a dozvola,opet, nema jer drago nam, krovno udruzenje sportskih ribolovaca tj savez jos nije odstampao i udruzenjima dostavio formulare i blokove dozvola, kao u ostalom i svake godine do sada, ali su za to ranije nalazena druga resenja na radost ribolovaca. Verujem i nadam se da ce Pelagicevo nastaviti sa radom, kao i da ce mozda nekome pasti na pamet da proba da ponovi ono sto smo smi mi ukljuceni u tu pricu svojovremeno napravili tamo, mozda i sa boji rezultatom i na mozda nekoj vecoj i jos lepsoj vodi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadotz1 Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Mislim da ovi komentari prevazilaze temu i prelaze u neku sasvim drugu i tezu dubiozu. Ko je tamo radio, lopatao,osnovao jezero ili sta vec iskreno me ne zanima. Ja sam sasvim obican covjek koji samo zeli da peca i uziva u prirodi. Meni je u cilju i interesu da jezero sto prije dobije karte (dozvole) i krene pecanje. Dolazim na jezero 0d 2006, nikada nisam imao nikakvih problema. Ponasanje po pravilniku i sve funkcionise kako treba. Za DSR Šaran nemam nikakvu primjedbu ,samo pohvale, to sto se desavalo unutar drustva nije moja stvar i ne zanima me.Samo zelim da sto prije dobiju dozvole i da krene sezona. A po mojim informacijama dozvole se ocekuju svaki dan. Bistro.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Svaki daljni komentar u kome ima i malo prepucavanja bice obrisan!!! Fotografije kopanja , oranja i ostalih poljoprivrednih radnjI izvolite na PPOvde pricamo o RIBOLOVU Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Nije problem u štampanju i dostavljanju dozvola udruženju. Nije poenta u tome da se sad zbog "kontrola" ne smeju puštati ribolovci, bez adekvatnih dozvola.PONAVLJAMPomoćnik ministra, nadležan za vode RS, izvesni gospodin ZM. koji živi u Bijeljini neće da potpiše produženje Ugovora o korišćenju udruženju. Razlog je što su se podneli zahtevi za koncesiju. Najvažniji zahtev za koncesiju uputio je sadašnji vlasnik Žabara.Mnogo je "lobista" uključeno u tome.To se sada rešava, kako, videće se. Medjutim, kakav je odnos resornog ministarstva, za to jezero, to je nečuveno. Toliko je njih briga za tu vodu, kada nisu u stanju da barem privremeno ugovorom obavežu dosadašnjeg korisnika da čuva vodu, do konačnog rešenjaZnači - ne čekaju se dozvole, nego je tako kako sam gore opisao.Šta će biti, za sada se ne zna.Ni ne može, palo je tu prethodno mnogo obećanja, izgleda, i dosta..., pa sad kad se reagovalo od strane udruženja, pa inspekcija nije urodila plodom, sve se iskomplikovalo malo više nego što se izgleda očekivalo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko0612 Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Pozdrav Ljudi samo me interesuje kako Poljaci pecaju na Pelagicevu od juce a nema pecanja kao evo pogledajte facebook profil Arkadiusz Carp adventure Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Pozdrav Ljudi samo me interesuje kako Poljaci pecaju na Pelagicevu od juce a nema pecanja kao evo pogledajte facebook profil Arkadiusz Carp adventureAko sam dobro snimio,pecaju na poziciji 5.,od pre neki dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko0612 Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 I ja mislim da je 5 ili 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko0612 Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Mislim na videu da je 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko0612 Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Mislim na videu da je 5 ali ljepa riba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Pozdrav Ljudi samo me interesuje kako Poljaci pecaju na Pelagicevu od juce a nema pecanja kao evo pogledajte facebook profil Arkadiusz Carp adventureDok se pojedinci bave politikom jezera,poljaci su garant preskocili zakljucanu kapiju i zabacili motke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko0612 Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Nebitno koja pozicija ali ljudi pecaju to sam mislio samo da pokazem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Nesto bih hteo da pitamZna li neko tacnu istinu o Pelagicevu????Pitam zato sto je poveca grupa mojih prijatelja odavde izvrsila rezervaciju i poslala kaparu pa ne bih voleo da putuju 600km u jednom pravcu, da poljube vrata i nazad.Malopre su razgovarali sa tamosnjim covekom koji im je rekao da su sve to samo price kako bi nastetili renomeo jezeraPa ovim putem Ja bih zamolio nekog odgovornog sa tog jezera da ovde napise sta je u ovoj prici istina, postedice ljude nepotrebnog maltretiranja ako kojim slucajem jezero ne radi.Unapred se zahvaljujem na svakom iskrenom odgovoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Ipak hvala ti Tarice na odgovoru, nadam se da ce moji prijatelji imati lepo pecanje u Maju mesecu na Pelagicevu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Hvala i tebi kolega Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Šta se dešava ima li novih vesti???Jel i dalje nemoze da se peca,jel na kraju istina da ti poljaci i holandjani i Nemci mogu da pecaju a ostali nemogu?Ovo sto je jane napisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Ja bi trebao da zovem u utorak da rezervisem,javicu sta sam uradio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Pa cekajte jel krenule rezervacije i jel krenulo pecanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts