Jump to content

Silikonski kukuruz

SIX

Recommended Posts

Caslav KM said:
na jezeru Gazivode ni da pipne,ali sto se tice voda na teritriji Kosova uglavnom na komercijalnim vodama je radilo.Enterprise Tackle crveni,jagoda.

Kakvu prezentaciju si koristio,čist ili u kombinaciji sa natural kukuruzom

SIX said:
Da li je neko imao kakvog iskustva sa navedenim veštačkim mamcem?

Zadnje tri godine vrlo često koristim umjetni kukuruz . Najčešče mušterije na udici su mi amuri .

Upočetku sam ga koristio s običnim natur kukuruzom ali zadnje dvije isključivo samo umjetni na dlaci .

Kombinirao sam par vrsti aroma vanilija - čokolada , vanilija - jagoda , čokolada - jagoda i sl .

Kombinirao sam i razne proizvođače i veličine i plivajuće i neplivajuće . Koristio sam ga kao pop up verziju ali i kao i snjegović verziju uvijek na combi rig-u .

Dobar odabir pozicije i poznavanje vode definitivno mi je išlo u prilog . Rjetko sam ga koristio na vodama na koje sam dolazi prvi put .

http://www.imagesforme.com/upload/0f2a2f90.jpg

• 2 weeks later...
  SIX said:
  Caslav KM said:
na jezeru Gazivode ni da pipne,ali sto se tice voda na teritriji Kosova uglavnom na komercijalnim vodama je radilo.Enterprise Tackle crveni,jagoda.

Kakvu prezentaciju si koristio,čist ili u kombinaciji sa natural kukuruzom

cist 2 ili 3 zrna

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Plastikaneri imaju od ove godine trajno mesto u moj takle box.

Ne da je dobro,... cesto ih samo stavim dodatno uz normalni mamac. Experemetisem malo sa boljama. I cini mi se da bolje radi ponekad stim plastikanerima.

Mozese i staviti prenoko nekoliko dana u neki flavor ili dip. Primi miris pomalo. Ipak mi se kod mene zuto najbolje pokazalo.

slamčica said:
Gledao sa Čanadanovića u Debeljači, na Vorvikov fluo je razbio šarana

Fluro Squid & Octopus su odlicne rezultate dale ove godine.Ali i pelzer ima neonskog konja za trku koji isto tako na nekim jezerima zna da desetkuje sarane ;)

prda said:
Hvala lepo cika Icikus,malo se izgubim u tim silnim rigovima pa neznam sta je sta

...imas sad tu i neke podvarijante, npr.combi (pod)rig, prosto je, pogotovo ako imas combi :mrgreen: i ako si dobro jeo :whistle:

• 2 months later...

Odlican gumenjak u kombinaciji sa secercom...sve dipovano u Neshov tuti fruti...radi na divljoj vodi,proverio...a i trajan je,tako da sa dve kesice ima sansi izdrzati i kampanju.DTD,Tamis i Dunav su davali dobre ribe na pomenutu kombinaciju-pokusao sam i obican podizac ali samo amur ga je konstatovao,sto je i razumljivo...

Gumenjak je dobra stvar i treba ga imati sa sobom,ume da iznenadi i na mestu tretiranom boilima. :think:

• Like 1

• 7 months later...
na dlaci sa pripodnim secercom jedno do dva zrna . i kao lagani podizac i ako bela oljusti prirodni secerac da dlaka ne bude prazna.nekad upali nekad ne.isto vazi i za silikonski boili ako se ta kuglica uopste moze zvati boili.u razgovoru sa kolegama svi u plasticnu kesicu sa par komada silikonskog kukuruza sipaju malo svoje favorit arome.potreba ili trip nisam siguran da li silikon moze da nosi aromu par sati u vodi....

• 6 months later...
  On 9/27/2010 at 9:50 PM, ARANDJELOVAC said:

na dlaci sa pripodnim secercom jedno do dva zrna . i kao lagani podizac i ako bela oljusti prirodni secerac da dlaka ne bude prazna.nekad upali nekad ne.isto vazi i za silikonski boili ako se ta kuglica uopste moze zvati boili.u razgovoru sa kolegama svi u plasticnu kesicu sa par komada silikonskog kukuruza sipaju malo svoje favorit arome.potreba ili trip nisam siguran da li silikon moze da nosi aromu par sati u vodi....

silikonski kukuruz nemoras da kombinujes sa cukom ili kuvanim. koristi ga cist. tri zrna na dlaku i to pop-ups. olovce od 0,30gr santimetar ispod udice.kao sto znas postoje posebni dipovi za silikonce. enterprajs je izbacio dipove koji su 10 puta jaci od postojecih dipova.imao je vlajko u vodovodskoj 117 bgd a mozda ima i ika ispod mosta. kukuruz znam da ima i dosta mu je korektna cena pa probaj.

Odavno se vec prodaju gotove u dipu i to ne bilo koji dip vec u originalnim mirisima najpoznatijih firmi za izradu boila,Ja sm uo od sve arome za svaki slucaj ionako nezhvata puno mesta u torbici
  • Like 1

• 1 year later...